Van kerstboom tot bierdroom

Van kerstboom tot bierdroom

Lowlander Beer – je weet wel, die biertjes met de Knapste Etiketten – brouwt komend jaar hun winterbier van een wel heel feestelijk winteringrediënt: jouw kerstboom. Voor de Winter IPA van 2018 kocht de botanische brouwerij de benodigde sparrennaalden nog in, in 2019 recyclet Lowlander Beer jóuw kerstboom tot de nieuwe Winter IPA, een ware bierdroom. Geeft allen, want er is maar liefst 600 kilo naalden nodig voor de productie van het winterbier. De rest van de boom wordt ook hergebruikt, voor onder andere Lowlander giftsets.

Van kerstboom tot bierdroom

Vanaf 2 januari worden de (bier)bomen ingezameld en bij huis opgehaald. Leuk presentje: voor iedere boom krijg je een flesje Lowlander Winter IPA terug. Zet de kerstboom dit jaar dus niet bij het grofvuil, maar geef hem op voor 6 januari. Zo staat jouw kerstboom nu nog te schijnen in huis; zo zit jouw bierdroom volgende kerst wellicht smaakvol in je glas.

Van kerstboom tot bierdroom

Lees ook:  8 x winter musthaves

0 comments on “Van kerstboom tot bierdroom

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *