Van kerstboom tot bierdroom

by Eva Smidt

Lowlander Beer – je weet wel, die biertjes met de Knapste Etiketten – brouwt komend jaar hun winterbier van een wel heel feestelijk winteringrediënt: jouw kerstboom. Voor de Winter IPA van 2018 kocht de botanische brouwerij de benodigde sparrennaalden nog in, in 2019 recyclet Lowlander Beer jóuw kerstboom tot de nieuwe Winter IPA, een ware bierdroom. Geeft allen, want er is maar liefst 600 kilo naalden nodig voor de productie van het winterbier. De rest van de boom wordt ook hergebruikt, voor onder andere Lowlander giftsets.

Van kerstboom tot bierdroom

Vanaf 2 januari worden de (bier)bomen ingezameld en bij huis opgehaald. Leuk presentje: voor iedere boom krijg je een flesje Lowlander Winter IPA terug. Zet de kerstboom dit jaar dus niet bij het grofvuil, maar geef hem op voor 6 januari. Zo staat jouw kerstboom nu nog te schijnen in huis; zo zit jouw bierdroom volgende kerst wellicht smaakvol in je glas.

Van kerstboom tot bierdroom

Lees ook:  Espresso on the go

Related Posts

Daily Cappuccino is dé Nederlandse lifestyle blog met een dagelijkse portie interessante, opmerkelijke en leuke berichten op het gebied van travel, food, gadgets, art & design, fashion, wheels, events en natuurlijk coffee.

Copyright @2023 Daily Cappuccino

Deze website gebruikt cookies om je een betere ervaring te bieden. Mocht je het hier niet mee eens zijn, dan kun je deze cookies weigeren. Accepteer Lees meer

Privacy & Cookies Policy