Sport de hele maand januari gratis met Fit At Home

by Redactie

Laten we eerlijk zijn: we eten allemaal nét iets te veel tijdens de feestdagen. En daar is helemaal niets mis mee! Maar in januari is dan toch echt het moment aangebroken om iets te doen aan die extra kilootjes.

Als trouwe klant van KPN helpen we jou daar graag een handje bij! Daarom ontvang je nu de hele maand januari Fit at Home cadeau, waarmee jij en je gezin een maand lang onbeperkt kunnen sporten wanneer het jullie uitkomt. Je hoeft hiervoor het huis niet uit: dit kan namelijk lekker in je eigen huis voor de TV! Maar ook als je niet thuis bent is er geen probleem: je kunt de Fit At Home app van KPN namelijk ook gebruiken via je tablet of laptop.

Nu heb je echt geen excuus meer! En aanmelden is ook nog eens heel makkelijk. Klik op de menuknop van je afstandsbediening en kies vervolgens voor ‘Apps op TV’, klik op ‘Lifestyle’ en selecteer Fit at Home. Zodra je een workout video wilt openen verschijnt een betalingspagina. Vul daarin de code KPNFIT2019 in. Zo verzilver je automatisch de gratis maand.

Is jouw goede voornemen ook om meer te bewegen? Begin het jaar goed en sport de hele maand januari gratis met Fit at Home!

Foto header via iStock, credits: Tatomm

Lees ook:  Review Roomba Combo i8+: je ideale huisgenoot die stofzuigt én dweilt

Related Posts

Daily Cappuccino is dé Nederlandse lifestyle blog met een dagelijkse portie interessante, opmerkelijke en leuke berichten op het gebied van travel, food, gadgets, art & design, fashion, wheels, events en natuurlijk coffee.

Copyright @2023 Daily Cappuccino

Deze website gebruikt cookies om je een betere ervaring te bieden. Mocht je het hier niet mee eens zijn, dan kun je deze cookies weigeren. Accepteer Lees meer

Privacy & Cookies Policy