Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Social Media vóórdat internet bestond

Social Media vóórdat internet bestond

Grafisch ontwerper Thomas Ollivier heeft een serie foto’s uitgebracht waarin retro-technologie wordt gecombineerd met haar hedendaagse equivalenten. De serie (met de passende naam) “Re: Birth” bevat dé social media merken van nu en post-internet fysieke producten die hun functie het best kunnen vervangen. Denk daarbij aan een wegwerpcamera voor Instagram, een view master van Netflix en een WhatsApp walkie-talkie.

Het geeft een interessante dialoog weer over hoe de tijden zijn veranderd; waar we vroeger met fysieke producten onze communicatie aanleerden, gaat dat nu met mobiele apps. Meer werk van Thomas kan je vinden via zijn Instagram-pagina (aanrader!).

Social Media vóórdat internet bestond Social Media vóórdat internet bestond Social Media vóórdat internet bestond

Alle afbeeldingen via www.tomlefrench.com

Categories Design Tech

Na een snelle start als model, koos ik na mijn middelbare school toch voor het studentenleven. Mijn interesse voor mode was echter al flink aangewakkerd en niet meer te temperen.Tijdens mijn studie (Middeleeuwse Literatuur, mijn andere grote passie) bleef ik dan ook actief bezig met mode en lifestyle. Om studie en mode nog beter te combineren, bracht ik een deel van mijn studie door aan de universiteit van modestad Milaan. Voor een Amerikaans mode website publiceerde ik wekelijks modenieuws en werd ik gevraagd 'street fashion' te fotograferen voor o.a. Cosmopolitan Hong Kong.Na het afronden van mijn studie ging ik aan de slag bij een pr-bureau en een crossmediaal bureau om vervolgens toch de keuze voor mijzelf te maken in de vorm van Stijlmeisje. Als Stijlmeisje ben ik actief als styliste en fashion blogger. Daarnaast ben ik natuurlijk actief als editor-in-chief/founder van Daily Cappuccino.

0 comments on “Social Media vóórdat internet bestond

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *