Social Media vóórdat internet bestond

Social Media vóórdat internet bestond

Grafisch ontwerper Thomas Ollivier heeft een serie foto’s uitgebracht waarin retro-technologie wordt gecombineerd met haar hedendaagse equivalenten. De serie (met de passende naam) “Re: Birth” bevat dé social media merken van nu en post-internet fysieke producten die hun functie het best kunnen vervangen. Denk daarbij aan een wegwerpcamera voor Instagram, een view master van Netflix en een WhatsApp walkie-talkie.

Het geeft een interessante dialoog weer over hoe de tijden zijn veranderd; waar we vroeger met fysieke producten onze communicatie aanleerden, gaat dat nu met mobiele apps. Meer werk van Thomas kan je vinden via zijn Instagram-pagina (aanrader!).

Social Media vóórdat internet bestond Social Media vóórdat internet bestond Social Media vóórdat internet bestond

Alle afbeeldingen via www.tomlefrench.com

Lees ook:  Een compacte SUV voor in de open lucht, aan zee: de Fiat 500X is een ‘jacht op vier wielen’

0 comments on “Social Media vóórdat internet bestond

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *