Social Media vóórdat internet bestond

by Imke Walenberg

Grafisch ontwerper Thomas Ollivier heeft een serie foto’s uitgebracht waarin retro-technologie wordt gecombineerd met haar hedendaagse equivalenten. De serie (met de passende naam) “Re: Birth” bevat dé social media merken van nu en post-internet fysieke producten die hun functie het best kunnen vervangen. Denk daarbij aan een wegwerpcamera voor Instagram, een view master van Netflix en een WhatsApp walkie-talkie.

Het geeft een interessante dialoog weer over hoe de tijden zijn veranderd; waar we vroeger met fysieke producten onze communicatie aanleerden, gaat dat nu met mobiele apps. Meer werk van Thomas kan je vinden via zijn Instagram-pagina (aanrader!).

Social Media vóórdat internet bestond Social Media vóórdat internet bestond Social Media vóórdat internet bestond

Alle afbeeldingen via www.tomlefrench.com

Lees ook:  Review: de iPhone 15, alle ins & outs op een rij!

Related Posts

Daily Cappuccino is dé Nederlandse lifestyle blog met een dagelijkse portie interessante, opmerkelijke en leuke berichten op het gebied van travel, food, gadgets, art & design, fashion, wheels, events en natuurlijk coffee.

Copyright @2023 Daily Cappuccino

Deze website gebruikt cookies om je een betere ervaring te bieden. Mocht je het hier niet mee eens zijn, dan kun je deze cookies weigeren. Accepteer Lees meer

Privacy & Cookies Policy