Mascara door je brievenbus

by Jill Buitenhuis

Alles kan tegenwoordig op bestelling, van foodboxen tot aan kleding en beautyproducten. Je kan het allemaal thuisbezorgd krijgen. En nu kan je zelfs je eigen mascara personaliseren én door de brievenbus op je deurmat laten vallen. Iets wat we graag eens uittestten.

Met FRIDAY Mascara kan je helemaal zelf je mascara samenstellen. Wimpers zijn immers net zo uniek als een vingerafdruk. Dat maakt het voor vrouwen vaak lastig om de ideale mascara te vinden. Op de website van FRIDAY kan je daarom kiezen uit 6 formules (bijvoorbeeld volume, krul of waterproof) en 8 borsteltjes, waardoor er altijd een goede match tussen zit.

Mascara door je brievenbus Mascara door je brievenbus

Naast dat je jouw eigen persoonlijke én, niet onbelangrijk, dierproefvrije mascara kan samenstellen, kan je hem via de herhaalservice thuis laten bezorgen. Zodoende kan je met deze herhaalservice ervoor kiezen om het elke 1, 2, of 3 maanden thuis te laten bezorgen. Eenmalig proberen kan echter ook prima. In dat geval kies je voor een eenmalige mascara of pauzeer je de herhaalservice na de eerste bestelling. Kosten van dit alles? De mascara van de herhaalservice kost je €10,50 per keer en een eenmalige mascara €12,50.

Nice to knows:

– Eco friendly it is: als je zes lege FRIDAY mascara’s terugstuurt ontvang je ’n mascara naar keuze gratis.
– Ook zijn er vier vegan mascara’s: volume, extreme volume, all-in-one en de define & length.

En ja, het moet gezegd, je wordt zeker blij als je dit pakketje onder je brievenbus treft. En de match die ik had gekozen (volume mascara met borstel nummer acht) bleek ook top. Mijn (soms wat vermoeide mama-) ogen gingen warempel weer stralen!

Lees ook:  De leukste cadeaus voor de online gamer

Foto header via iStock, credits: deniskomarov

Related Posts

Daily Cappuccino is dé Nederlandse lifestyle blog met een dagelijkse portie interessante, opmerkelijke en leuke berichten op het gebied van travel, food, gadgets, art & design, fashion, wheels, events en natuurlijk coffee.

Copyright @2023 Daily Cappuccino

Deze website gebruikt cookies om je een betere ervaring te bieden. Mocht je het hier niet mee eens zijn, dan kun je deze cookies weigeren. Accepteer Lees meer

Privacy & Cookies Policy