Je vloer upcyclen doe je zo!

by Redactie

Wanneer je besluit dat je interieur wel een keer make-over kan gebruiken, dan denk je al snel aan het kopen van een nieuwe bank, de muren een andere kleur geven of je hele inrichting door elkaar gooien en een nieuwe plek geven. Waar je niet snel aan zal denken is een andere vloer. Dat geeft toch al snel de associatie met veel gedoe en ook dat zoiets je veel geld gaat kosten. Helemaal als je een houten vloer hebt liggen. Die ga je niet zomaar vervangen. Terwijl een nieuwe vloer je huis een heel andere, frisse vibe kan geven.

Upcycling it is!

Hoe doe je dat dan? Je vloer vernieuwen zónder dat je je oude houten vloer er helemaal uit moet halen en er een nieuwe vloer in moet leggen? Het antwoord is renoveren, oftewel je houten vloer een geheel nieuw uiterlijk geven. Upcycling it is! Met behulp van de Bona Inspiration Vloerstyling laat je jouw oude houten vloer door schoonheid en karakter uit zijn voegen barsten. Omdat je je ‘oude’ vloer laat schuren hoef je geen nieuwe vloer te laten leggen. Mooi is dat met deze methode er ook geen geen schadelijke chemicaliën gebruikt worden. Daarnaast behoort door het stofvrij borstelen en schuren de eindschoonmaak tot het verleden. Je kan qua kleur kiezen uit vijf verschillende stijlen, waarbij elke stijl ook weer op maat aangepaste uitstralingen kent.

Vijf verschillende stijlen

Qua stijlen kan je kiezen uit Nordic Shimmer, Garden Atmosphere, Malibu Dreams, Touch of Grace en New Modern. Als Nordic Shimmer bijvoorbeeld past bij jouw stijl, dan kan je een keuze maken uit vier uitstralingen (Frost, Milk, Ash en Natural). Iedere uitstraling heeft een zacht, natuurlijk karakter voor een rustige en tijdloze uitstraling die zo kenmerkend is voor een Scandinavisch interieur.

Lees ook:  Zo geef je jouw badkamer een hoog 'spa-gehalte'!

Je vloer upcyclen doe je zo! Je vloer upcyclen doe je zo! Je vloer upcyclen doe je zo! Je vloer upcyclen doe je zo!

Omdat elke stijl dus meerdere uitstralingen kent kan je in totaal kiezen uit 17 verschillende looks. Looks die jouw interieur stuk voor stuk een heel nieuwe, frisse vibe kunnen geven. Waarschijnlijk ook veel eenvoudiger dan dat je in eerste instantie zou denken.

Behoefte aan meer (upcycle) vloer-inspiratie? Ga dan eens naar de website van Bona, waar je nog veel meer fijne interieurvoorbeelden kan vinden.

Related Posts

Daily Cappuccino is dé Nederlandse lifestyle blog met een dagelijkse portie interessante, opmerkelijke en leuke berichten op het gebied van travel, food, gadgets, art & design, fashion, wheels, events en natuurlijk coffee.

Copyright @2023 Daily Cappuccino

Deze website gebruikt cookies om je een betere ervaring te bieden. Mocht je het hier niet mee eens zijn, dan kun je deze cookies weigeren. Accepteer Lees meer

Privacy & Cookies Policy