Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
How to: kale muren in je huis opleuken

How to: kale muren in je huis opleuken

Originele muurstickers worden steeds vaker gebruikt om de kale muren in huis wat meer op te fleuren. De keuzes in muursticker decoratie zijn eindeloos. Daarnaast zijn muurstickers kleurrijk, simpel en stijlvol. Bovendien zijn ze verkrijgbaar in heel veel verschillende maten, kleuren en ontelbaar veel verschillende en gevarieerde stijlen, aanpasbaar voor in elk huis en elke stijl. Wij geven tips hoe je kale muren om kan toveren tot de blikvanger van je huis!

Tenstickers is een muursticker decoratie bedrijf, gespecialiseerd in het ontwerpen van muurstickers voor in huis. Het bedrijf heeft een grote collectie aan woonkamer, slaapkamer, kinderkamer en zelfs keuken of badkamer muurstickers. Daarnaast is er ook een ruime collectie aan raamstickers, deurstickers en fotostickers meubelstickers.

Soorten en stijlen

Er zijn veel verschillende soorten en stijlen muurstickers, voor zowel jong en oud. Om wat inspiratie op te doen voor je interieur, geven wij hieronder tips en tricks.

Als je van een interieur met veel kleur, licht, bloemen en planten houdt, zijn transparante muurstickers met afbeeldingen van boomtakken met kersenbloesem bladeren, paardenbloemen of misschien wel tropische bloemen een leuk idee voor in de woonkamer. Deze muurstickers zijn gemaakt van extreem plat stickermateriaal waardoor het net lijkt alsof er een aquarel of waterverf schilderij op je muur is geschilderd!

Heb je een meer minimalistische en moderne woonstijl? Dan zou bijvoorbeeld een zwart-wit muursticker zoals origami wereldkaart muurstickers, futuristische mandala sticker ontwerpen of silhouet muurstickers goed bij jouw huisstijl passen!

Ook populair tegenwoordig: inspirerende of motiverende tekst muurstickers voor in de woonkamer of slaapkamer. Denk aan teksten zoals ‘Don’t dream your life, Live your life.’ of ‘Carpe Diem!’ en ‘Wander lust.’ Deze muurteksten zijn verkrijgbaar in alle soorten maten, kleuren en lettertypes. Voor nog veel meer inspiratie naar muurdecoratie, kan je de Tenstickers Instagram en Pinterest accounts bekijken.

Zelf ontwerpen

Naast al deze verschillende leuke en originele muursticker opties voor al je kale muren, biedt Tenstickers ook nog de mogelijkheid om zelf je eigen muursticker te ontwerpen. Op de website pagina gepersonaliseerde muurstickers kun je je eigen muursticker of muurtekst laten ontwerpen door onze professionele designers. Via deze tool kun je zelf je afbeelding, maat en kleur aangeven, geheel naar eigen wens.

Vinyl muurstickers

Tegenwoordig is de kwaliteit van muurstickers flink gestegen. De Muurstickers van Tenstickers zijn gemaakt van duurzaam vinyl, en dus van hogere kwaliteit dan muurstickers gemaakt van andere materialen zoals papier.

De vinyl stickers zijn gemakkelijker aan te brengen op de muur door de dunne en fijne vinyl stickervellen. Het sterke maar verfijnde sticker material zorgt ervoor dat de stickers mooier aansluiten op de muur waardoor het net muurschilderingen lijken. Bovendien kan jevinyl stickers gemakkelijker verwijderen dan papier stickers, zonder dat de muur wordt beschadigd.

Om je muurstickers volledig correct op de muur te plaatsen is het belangrijk om enkele voorbereidingen te regelen. Zo laat je de stickers het beste op kamertemperatuur liggen en moet je de muur goed reinigen voordat je de sticker aan de muur wilt bevestigen. Om alvast even te kunnen wennen aan het opplakken van muurstickers, krijg je altijd een klein stickertje bij je bestelling om dit testen, voordat je de muurstickers definitief op de muur plakt.

0 comments on “How to: kale muren in je huis opleuken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *