5 x Valentijncadeaus voor hem & haar

by Redactie

Grote onzin of niet? Of je nu wel of niet liefhebber bent van een dag als Valentijnsdag, het krijgen van een mooie verrassing op deze dag van de liefde is altijd leuk. Helemaal als je niet meteen weet van wie het cadeau komt. Om je alvast wat inspiratie te geven, tippen wij 5 leuke, betaalbare Valentijncadeaus voor hem & haar:

1) Bucketlist voor koppels

Een bucketlist is een ieder wel bekend waarschijnlijk. Deze versie is echter speciaal voor koppels en bevat 250 romantische, grappige en speciale opdrachten die je als koppel gedaan ‘moet’ hebben. Leuk is daarnaast dat je het boek een extra persoonlijke touch kan geven door foto’s toe te voegen en ook jullie namen op de kaft te laten zetten.

2) Gedicht op maat

Wil je graag een mooi persoonlijk, gedicht geven, maar ben je zelf geen woordenkunstenaar? Je kan ook iemand inhuren, bijvoorbeeld Fidessa dicht. Geef een aantal kernwoorden en karakteristieken aan haar en een gedicht op maat voor jouw geliefde wordt gemaakt.

3) Zoete verleiding

Liefde gaat door de maag, dus eetbare cadeaus vallen altijd goed. Helemaal als het van chocolade is, zoals deze Toblerone-reep die je kan laten personaliseren met de naam van je Valentijn. Of een box met oreo‘s, inclusief mooie boodschap die je kan toevoegen.

4) Bijzondere sterrenkaart

Weet je nog dat ene speciale moment op die mooie dag die zo bijzonder was voor jullie? Precies dat moment kan je laten weergeven door Greaterskies op een zogenaamde sterrenkaart. Je krijgt dan een poster van hoe de sterren en planeten er op dat ene speciale moment bij stonden. Een mooie, symbolische liefdesherinnering voor aan de muur dus.

Lees ook:  Heb je een opstal- en inboedelverzekering nodig?

5) Mega teddybeer

Een cadeau met een extra groot (en letterlijk) knuffelgehalte. Ideaal om als cadeau te geven aan bijvoorbeeld je geliefde die net een kersverse mama is geworden. Het shirt van de beer kan je bedrukken met je eigen ontwerp.

Foto header via iStock, credits: nito100

Related Posts

Daily Cappuccino is dé Nederlandse lifestyle blog met een dagelijkse portie interessante, opmerkelijke en leuke berichten op het gebied van travel, food, gadgets, art & design, fashion, wheels, events en natuurlijk coffee.

Copyright @2023 Daily Cappuccino

Deze website gebruikt cookies om je een betere ervaring te bieden. Mocht je het hier niet mee eens zijn, dan kun je deze cookies weigeren. Accepteer Lees meer

Privacy & Cookies Policy