5 x de leukste koffie gadgets

by Redactie

In koffieland is het zelden rustig. Met koffiebars die overal als paddestoelen uit de grond schieten en de vele variaties aan zetmethodes die populair zijn, kunnen toffe koffie gadgets ook niet ontbreken. Wij spotten er een vijftal voor je:

1) Sneakers gemaakt van koffie

Ben je een echte coffee addict, dan zijn deze schoenen een ware musthave. Ze zijn namelijk voor ongeveer 50 procent gemaakt van gerecycled koffiedik. De overige vijftig procent is ook hartstikke duurzaam, want gemaakt van gercyclede petflessen. Schoenen met niet alleen een mooi, vegan concept maar ook een mooi uiterlijk!

2) Coffee Chair

Designer Sunhan Kwon heeft wel een heel letterlijke vertaalslag van een kopje koffie gemaakt. Zijn Coffee Chair heeft ook echt de vorm van een kop koffie. Volgens Kwon roept zijn stoel de verbeelding op dat je een kopje koffie drinkt in een leuk café, een stoel die een verhaal vertelt. Handig is dat je het oor van de stoel kan gebruiken om je tas of jas aan op te hangen.

3) Je eigen custom made coffee-to-go bekers

Hoe tof is het om je eígen koffiebekers to go te hebben en ontwerpen? Zo kan je elke dag in stijl naar je werk gaan. Veel coffee pop-ups hebben namelijk vaak de mooiste, duurzame kartonnen koffiebekers. Je kan heel eenvoudig jouw eigen koffiebekers bedrukken en het is ook mogelijk om koffiebekers in een kleine oplage te bestellen. Ook slim om (stiekem) zo je eigen bedrijf te promoten wanneer je onderweg bent.

4) Koffie roeren zonder lepel

Nog een mooie aanvulling in het rijtje van duurzame concepten. De ‘Stircle’ is namelijk een apparaatje waar je je kop koffie in zet en die vervolgens voor jou gaat roeren. Hierdoor is geen (plastic) roerstaafje meer nodig om je melk en/of suiker door je koffie te roeren.

Lees ook:  Review: Teufel ROCKSTER CROSS

5) (Boor)koffiemachine

Voor de stoere mannen onder ons; het merk Makita heeft een koffiemachine op de markt gebracht die werkt op de batterij van je boor- of schroefmachine. Resultaat is een robuust koffieapparaat dat tegen een stootje kan. Handig als je tijdens het klussen behoefte hebt aan je dagelijkse kop koffie.

Foto header via iStock, credits: AndreaObzerova

Related Posts

Daily Cappuccino is dé Nederlandse lifestyle blog met een dagelijkse portie interessante, opmerkelijke en leuke berichten op het gebied van travel, food, gadgets, art & design, fashion, wheels, events en natuurlijk coffee.

Copyright @2023 Daily Cappuccino

Deze website gebruikt cookies om je een betere ervaring te bieden. Mocht je het hier niet mee eens zijn, dan kun je deze cookies weigeren. Accepteer Lees meer

Privacy & Cookies Policy