5 koffiespots in Zwolle die je uit moet proberen

by Isabeau Kamphuis

In de hoofdstad van Overijssel is genoeg te beleven. Van culturele must visits als het kunstmuseum de Fundatie, de indrukwekkende Sassenpoort én eenhHistorisch centrum vol fijne koffie hotspots die je echt even moet uitproberen.

Kootuur

Kleding, knippen en koffie; Kootuur combineert deze drie. Dit unieke zaakje is opgericht door een kunstige kapper en mode expert en een bezoekje meer dan waard. Shop, laat je haar doen en geniet van heerlijke koffie in deze ultieme conceptstore.

Adres: Grote Markt 2 (Good to know: er is ook een tweede vestiging te vinden van deze shop op de Oude Vismarkt 24)

Hier en Daar

Niet alleen een toffe bar met een vintage feel maar ook een goede koffiespot. Daarnaast is Hier en Daar ook nog eens een walhalla voor de flexwerkers en studenten onder ons. In deze koffiespot vind je namelijk genoeg stopcontacten om je laptop van energie te verzien terwijl jij jezelf oplaadt met een . In het weekend is Hier en Daar echter een laptop- en tabletvrije zone maar maak je geen zorgen; de Wi-Fi is gewoon beschikbaar voor je smartphone.

Adres: Oude Vismarkt 10

Café Foyé

Bij het Zwolse Theater kan je ook terecht bij Café Foyé. Terwijl jij geniet van een koffie en misschien een lekker gebakje steun je de lokale ondernemers met wie Café Foyé samenwerkt.

Adres: Blijmarkt 25

Espressobar Maling

Knus, gezellig en hartstikke lokaal: bar Maling in Zwolle. Je vindt deze koffiespot in de gezelligste winkelstraat van Zwolle.

Adres: Luttekestraat 28

Chocolate Company

Wie houdt er niet van chocola? Precies: niemand! Maar laat je niet voor de gek houden want Chocolate Company staat niet in dit lijstje vanwege de overheerlijk chocoladefondue die ze aanbieden, maar de gezellige sfeer en lekkere koffie. Je vindt de Chocolate Company op meerdere plekken in het land, waaronder op de Oude Vismarkt in Zwolle.

Lees ook:  Vakantie vieren tijdens Coronatijd

Adres: Oude Vismarkt 42

Foto header via Facebook-pagina Hier en Daar

Related Posts

Daily Cappuccino is dé Nederlandse lifestyle blog met een dagelijkse portie interessante, opmerkelijke en leuke berichten op het gebied van travel, food, gadgets, art & design, fashion, wheels, events en natuurlijk coffee.

Copyright @2023 Daily Cappuccino

Deze website gebruikt cookies om je een betere ervaring te bieden. Mocht je het hier niet mee eens zijn, dan kun je deze cookies weigeren. Accepteer Lees meer

Privacy & Cookies Policy