Zo schaf je jouw betaalbare tweedehands auto online aan!

by Imke Walenberg

Nadat mijn ouders, alweer een jaar of 18 geleden, uit elkaar gingen, had mijn moeder ineens een nieuwe auto nodig. Ik herinner me nog goed dat ik als meisje van zestien samen met mijn moeder alle autogarages in en rondom Eindhoven af ging op zoek naar die ene goede, tweedehands koop. Maar ja, wat wisten wij nu écht van auto’s? Waar moesten we op letten? En hoe zorgden we ervoor dat ons niet een oor werd aangenaaid? Er was in die tijd nog niet veel info hierover online te vinden. Op goed geluk testten we de ene na de andere auto en werden we verliefd op een zwarte Fiat Punto. Geen idee hadden we of het een goede koop zou zijn. Maar we hadden geluk; mijn moeder heeft zeker vijftien jaar in haar tweedehands Italiaanse bolide rond kunnen rijden.

My point? Een tweedehands auto kopen is zeker niet iets wat je zomaar even doet. Het kost je veel (vrije) tijd, je weet nooit helemaal zeker of je nu wel een goede deal hebt gemaakt en daarnaast blijft er een onzeker gevoel hangen of de auto daadwerkelijk in goede conditie is. Allemaal dingen die je bij een tweedehands auto vaak maar moeilijk kan inschatten. Super handig is daarom Bynco, de eerste webshop in Nederland voor gebruikte auto’s. De missie van Bynco is te voorkomen dat een consument ooit nog een miskoop doet bij de aanschaf van een tweedehands auto.

Hoe dan?

Eén van de belangrijkste onderdelen van dit concept is dat je zekerheid ontvangt wanneer je een auto koopt via Bynco. Dat wil zeggen dat je een potentiële auto 14 dagen mag proefrijden, oftewel; geen vluchtige proefrit en vraagtekens bij de staat van de auto. Zodoende kan je ook checken of een kinderwagen goed in de kofferbak past (en er ook nog ruimte overblijft vervolgens) en kunnen je eventuele kids en partner ook kijken of ze de auto lekker vinden zitten.

Lees ook:  3x onvergetelijke Toyota’s die nog altijd populair zijn – en dat voor een goede reden

Zo schaf je jouw betaalbare tweedehands auto online aan!

Onafhankelijk inspectierapport

Lastig is vaak dat er bij tweedehands auto’s ook gebruikssporen zijn die je niet kunt zien. Iedere auto is daarom door Bynco onafhankelijk gescreend en in de meeste gevallen voorzien van een uitgebreid inspectierapport. De bevindingen en het inspectierapport zijn bij elke auto te downloaden. Daarnaast kan je ook een gratis rapport downloaden met meer informatie over de historie.

100% online

Een ander bijzonder aspect van Bynco is dat het honderd procent online is. Het is dus letterlijk een webshop voor gebruikte auto’s. Dat wil zeggen dat wanneer jij je droomauto hebt gespot, je deze kan bestellen en de auto dan op de afgesproken dag en tijdstip bij je thuis wordt voorgereden. Na 14 dagen proefrijden kan je aangeven of het een blijvertje gaat zijn of dat ie misschien toch minder goed bevalt dan verwacht. Je krijgt in dat geval gewoon je geld terug. Ze hebben zelfs een Thuiswinkel Waarborg, wat wil zeggen dat je als koper optimaal beschermd wordt.

Benieuwd geworden en ben je op zoek naar een tweedehands auto? Ga dan naar Bynco en start met rondneuzen. Wie weet cruise jij binnenkort dan wel in je betaalbare én betrouwbare auto rond!

Foto header via iStock, credits: cristianoalessandro

Related Posts

Daily Cappuccino is dé Nederlandse lifestyle blog met een dagelijkse portie interessante, opmerkelijke en leuke berichten op het gebied van travel, food, gadgets, art & design, fashion, wheels, events en natuurlijk coffee.

Copyright @2023 Daily Cappuccino

Deze website gebruikt cookies om je een betere ervaring te bieden. Mocht je het hier niet mee eens zijn, dan kun je deze cookies weigeren. Accepteer Lees meer

Privacy & Cookies Policy