Dit zijn dé winterjassen trends van 2019

by Redactie

Met temperaturen die tegen het vriespunt aan liggen doe je er weer goed aan om een goede, warme winterjas aan te trekken. Liefst eentje waarin je nog wel een beetje kan bewegen én die je droog houdt bij een flinke (hagel)plensbui. Wij zetten daarom de winterjassen trends voor dit winterseizoen (mannen en vrouwen) voor je onder elkaar.

Oversized

Dit seizoen draait het allemaal groter, groots, grootst. Oftewel; the bigger the better. Voor zowel mannen als vrouwen zie je veel oversized jassen in de winkels terugkomen. Dat kan in de vorm van een mantel, maar ook van (fake) fur jassen. Pluspunt is dat het goed staat bij elk figuur.

Puffer coats

Puffer coat? Yes, een puffer coat is een gestikte donsjas. Eigenlijk niet de meest fashionable jas om te zien (het model doet een beetje denken aan een dekbed), maar wel heerlijk warm. Zowel kort als lang en in alle kleuren die je kan bedenken zie je deze jas terugkomen.

Lammy

Een warme, gevoerde en bovenal stoere (met een vleugje vintage) jas. In combinatie met de juiste fit jeans om je billen staat het helemaal goed. De lammy coat kan wel iets minder goed tegen natte weersomstandigheden. Verstandig dus om eerst buienradar te checken alvorens met deze jas naar buiten te gaan.

Functioneel

De functionele winterjas bewijst dit seizoen maar weer eens dat deze ook zeker fashionable kan zijn. Bijvoorbeeld de winterjassen die je kan kopen bij engelbert strauss. Hier kan je allemaal jassen vinden die winddicht, waterafstotend en ook nog eens ademend zijn met een mooie fit. Van parka tot aan softshell en met een ruime keuze in kleur. Fijne extra is dat ze ook nog eens tegen een stootje kunnen. Een duurzame jas dus die jaren mee gaat en niet zomaar ‘uit de mode’ raakt!

Lees ook:  Drie op een rij: speelse lente/zomer 2021 trends voor mannen

Ruitjes

Het Engelse country gevoel krijg je van deze ruitjes-trend. Ga op zoek naar je ‘inner dandy’ en draag deze winterse blazer zowel casual als meer zakelijk. Wellicht niet de meest warme van het winterjas-soort, maar o zo gorgeous….

Foto header via iStock, credits: Art-Of-Photo

Related Posts

Daily Cappuccino is dé Nederlandse lifestyle blog met een dagelijkse portie interessante, opmerkelijke en leuke berichten op het gebied van travel, food, gadgets, art & design, fashion, wheels, events en natuurlijk coffee.

Copyright @2023 Daily Cappuccino

Deze website gebruikt cookies om je een betere ervaring te bieden. Mocht je het hier niet mee eens zijn, dan kun je deze cookies weigeren. Accepteer Lees meer

Privacy & Cookies Policy