Dit zijn dé sport & health trends voor 2019!

by Redactie

1) Thuisfitness

Steeds meer mensen doen aan fitness; een van de voornaamste redenen hiervoor is dat je de oefeningen vaak ook thuis eenvoudig kan oppakken. Met een beetje discipline en routine kan je elke dag een sportkwartier inbouwen. Fitness-tips lees je onder andere hier.

2) Aerial Yoga

Voor deze nieuwe yoga-ervaring heb je in principe alleen een doek, je lichaam en de zwaartekracht nodig. Het is eigenlijk een combinatie van yoga met luchtacrobatiek. De houding zorgen voor flexibiliteit én rust. Tip is wel om hierbij goede elastische kleding aan te trekken, die voelt als een tweed huid. Bijvoorbeeld de yoga tops van Urban-Goddess.com.

3) Kids gym

Speciale sportscholen die worden geopend voor kinderen…. je ziet het steeds meer. Neem in Amsterdam bijvoorbeeld Friends Call me Jim. Ook is het steeds vaker mogelijk op sportscholen om ouder-kind lessen te nemen.

4) Smart sieraden

Het tracken van je aantal stappen en een totale work-out doe je vaak met een (groot) track-horloge. Ook daar komt verandering in, want je ziet steeds meer stijlvolle sieraden op de markt komen waarmee je ook je fitness routine kan tracken.

5) Roeien

Was een paar jaar geleden spinnen nog hét ding, nu neemt roeien die plaats steeds meer in. Roeien (dat is op een roeimachine in de sportschool) in groepsverband. Een flink goede work-out, die niet bedoelt is voor watjes!

Foto header via iStock, credits: fizkes

Lees ook:  Handige tips om je huis te verduurzamen

Related Posts

Daily Cappuccino is dé Nederlandse lifestyle blog met een dagelijkse portie interessante, opmerkelijke en leuke berichten op het gebied van travel, food, gadgets, art & design, fashion, wheels, events en natuurlijk coffee.

Copyright @2023 Daily Cappuccino

Deze website gebruikt cookies om je een betere ervaring te bieden. Mocht je het hier niet mee eens zijn, dan kun je deze cookies weigeren. Accepteer Lees meer

Privacy & Cookies Policy