5 x met deze kerstcadeaus zit je altijd goed

5 x met deze kerstcadeaus zit je altijd goed

Wil je op ‘safe spelen’ met kerst en ben je op zoek naar kerstcadeaus waarmee je de plank zeker niet misslaat? Ga dan voor één (of meerdere) van onderstaande cadeaus:

1) Goede doelen cadeaus

Er zijn tegenwoordig heel veel mogelijkheden voor het geven van duurzame cadeaus. Cadeaus waar een goed doel ook baat bij heeft. Vaak is het zo dat je dan een cadeau koopt waarvan een deel van de opbrengst gebruikt wordt voor steun van een mooi project. Koop je bijvoorbeeld een cadeau via de webshop van UNICEF dan ontvangt deze organisatie over elk verkocht product een bijdrage. Dus met jouw aankoop steun j ook gelijk een UNICEF-projecten wereldwijd.

2) Bloemen-abonnement

Een bos mooie bloemen krijgen van iemand voelt altijd als een warm gebaar en als iets persoonlijks. Hoe leuk is het om iemand een bloemen-abonnement cadeau te geven? Bijvoorbeeld voor de duur van 3 maanden, waarbij hij/zij elke maand een vers boeket (passend bij de smaak van de ontvanger) ontvangt.

3) Sieraden

Ook sieraden doen het altijd goed, helemaal als je een item met aandacht hebt uitgezocht. En de keuze is enorm. Denk aan een horloge, ring, ketting of bijvoorbeeld enkelbandjes van My-jewellery.com. Geef je een sieraad dan weet je dat je iets voor altijd geeft, iets van waarde, iets dat je niet elke dag cadeau krijgt…

4) Parfum

Een lekker geurtje cadeau geven klinkt misschien nogal standaard, maar hoe fijn is het om een fijne fles parfum te krijgen? Over het algemeen zijn dat dingen die je niet zo snel voor jezelf koopt. Wel belangrijk hierbij om enigszins de smaak van de ontvanger te kennen.

Lees ook:  Waarom het voor mannen nog steeds moeilijk is om over mental health te praten

5) Tijd

Met tijd bedoelen we tijd voor jullie tweeën. Dus geef bijvoorbeeld een lunch voor jullie samen cadeau. Of een avondje wijnproeven, film kijken, samen koken. Maak zelf een mooie cadeaukaart en laat de cadeau-ontvanger kiezen wat hij/zij het leukste zou vinden om samen te gaan doen.

Foto header via iStock, credits: RuthBlack

0 comments on “5 x met deze kerstcadeaus zit je altijd goed

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *