Gespot: Bar Bitterbal, óók (of juist) voor fijnproevers

by Redactie

Ooit geweten dat de naam bitterbal komt van een ‘bittertje’? Een sterk alcoholisch kruidendrankje waar deze bekende gefrituurde bal bij werd gegeten. Er zijn maar weinig mensen die een bitterbal kunnen weerstaan, helemaal als het in de vorm van een bittergarnituur onder je neus langs komt. En nu is daar Bar Bitterbal, een bar in Amsterdam waar je maar liefst 20 soorten bitterballen kan proeven.

Voor ieder wat (bitterbal)wils

In de bar kan je natuurlijk kiezen voor de bekende runderbitterbal, maar veel ‘spannender’ is te kiezen voor bitterballen gevuld met bijvoorbeeld zwarte truffel & zwezerik, rode biet, black angus of hert. Wil je van alles wat proeven, dan kan je gaan voor een plateau met allemaal verschillende smaken.

Bitterballen

Foto via iStock, credits: chiarito

Good to know

Ook aan de mensen die vegetarisch of gluten-vrij eten is zeker gedacht. Deze bitterballen worden in een aparte frituur gebakken.

Zelf een bal proeven?

Utrechtsestraat 18, Amsterdam
Dagelijks open vanaf 9 uur

Lees ook:  10 x ontstressen met voeding 

Related Posts

Daily Cappuccino is dé Nederlandse lifestyle blog met een dagelijkse portie interessante, opmerkelijke en leuke berichten op het gebied van travel, food, gadgets, art & design, fashion, wheels, events en natuurlijk coffee.

Copyright @2023 Daily Cappuccino

Deze website gebruikt cookies om je een betere ervaring te bieden. Mocht je het hier niet mee eens zijn, dan kun je deze cookies weigeren. Accepteer Lees meer

Privacy & Cookies Policy