Dit zijn dé schoenentrends voor deze winter!

by Redactie

Winter is coming en dus kunnen we ons beste beentje weer letterlijk voor gaan zetten wat betreft winterschoenen! En dat is bepaald geen straf. De meest in het oog springende schoenentrends hebben we voor jullie hieronder onder elkaar gezet.

Cowboy laarzen

Misschien heb je er nog wel een paar van in je kast liggen, want de cowboy laarzen trend was eind jaren 90 ook al een grote trend. En nu maken ze een ‘grande comeback’ als één van de schoenentrends van deze winter. In één kleur of veelkleurig, het kan allemaal. Het liefst gecombineerd met een midi zwierige rok. These boots are definitely made for walking.

Legerkistjes

Misschien wel de ultieme winterschoen, legerkisten. Ook wel de combat boot, want ze komt in vele vormen. Met of zonder veter, halfhoog of hoog (de schacht dan). Stoer meets chique als je deze schoenen mixt met een zoete, romantische outfit.

Witte laarzen

Let’s go back to the seventies! Met de all white hoge laarzen val je zeker op. Liefst met een hoge blokhak, lopen ze ook nog eens heel comfortabel. Tip: spuit deze schoenen voordat je ze gaat dragen goed in met een beschermende spray. Wit is immers wit en een vlek zie je super-snel.

Architecturale laarzen

In dit geval verwijst het woordje architectuur naar de hakken van deze schoenen. Kijk niet raar op als je iemand voorbij ziet lopen met een hak waar een ‘hap’ uit is. Of waar de hak simpelweg niet rechttoe rechtaan is. En nee, het lopen wordt er gelukkig niet ingewikkelder van….

Lees ook:  Nazomeren met de Asics Gel Lyte 3

Foto header via iStock, credit: marketmox

Related Posts

Daily Cappuccino is dé Nederlandse lifestyle blog met een dagelijkse portie interessante, opmerkelijke en leuke berichten op het gebied van travel, food, gadgets, art & design, fashion, wheels, events en natuurlijk coffee.

Copyright @2023 Daily Cappuccino

Deze website gebruikt cookies om je een betere ervaring te bieden. Mocht je het hier niet mee eens zijn, dan kun je deze cookies weigeren. Accepteer Lees meer

Privacy & Cookies Policy