Dit zijn dé leukste carnaval-outfits voor dit jaar

by Imke Walenberg

Het is alweer 11 november geweest, oftewel de 11de van de 11de, wat betekent dat het Carnavalsseizoen officieel van start is gegaan. Op veel plaatsen in (het zuiden van) Nederland is op die dag de nieuwe Prins Carnaval bekendgemaakt en kan de voorpret voor het echte feest een paar maanden later beginnen. En daarmee ook de jaarlijkse zoektocht naar die ene leuke en vooral originele carnavalsoutfit! Carnaval inspiratie nodig? Zie hier onze tips voor de leukste carnaval-outfits:

Barista

Als er één beroep ontzettend gehyped is de afgelopen jaren dan is dat wel dat van barista. Geen perfecte cappuccino zonder dat een professionele barista deze heeft gezet. Verkleed je daarom als barista, iets wat ook last-minute een prima kostuum is om nog te regelen. Trek een hippe outfit aan, maak een logo na van een bekende koffiezaak, trek een (bruin leren) schort aan. Opschuimkannetje in de ene hand, notitieblokje in de andere hand (je moet natuurlijk wel de verschillende, ingewikkelde ‘koffie-bestellingen’ kunnen opnemen, en wellicht een telefoonnummer…) en off you go.

Filmkarakter

Iets wat het ook altijd goed doet is verkleed gaan als een personage uit een film. Wel natuurlijk personages die ook echt herkenbaar zijn. Denk bijvoorbeeld aan de Godfather, de clown uit IT, Indiana Jones, Uma Thurman in Kill Bill, en ga zo maar door.

Prints!

Met een goede print kan je ook hoge ogen gooien, helemaal als de outfit ook op je lijf gemaakt lijkt. Zo kan je bij Opposuits carnavalskleding voor dames shoppen, met bijvoorbeeld een Pac-Man, Jungle of Harlekijn print. En dat gegoten in een mooi mantelpakje, dat ook nog eens de hele carnaval doorstaat (niets vervelender dan kostuums die na één avondje hossen al uit elkaar vallen). Voor meer prints en carnaval inspiratie is het een must deze site te bezoeken!

Lees ook:  Een stylish VR-bril ontworpen door Jan Taminiau

Dit zijn dé leukste carnaval-outfits voor dit jaar

Team up

Een duo-outfit is ook een top idee voor carnaval. Heb jij een beste vriend of vriendin waar je elk jaar carnaval mee viert? En dus ook altijd bij elkaar bent? Dan is dit zeker iets voor jou/jullie. Duo’s heb je namelijk in vele soorten: Fred & Wilma Flintstone, Bacon & Eggs, Roodkapje en de Boze Wolf, Zeemeermin en zeeman, Minnie & Mickey Mouse, en ga zo maar door. Deze outfits vergen vaak wel wat meer moeite. Maar carnaval-succes is zeker gegarandeerd.

 

Related Posts

Daily Cappuccino is dé Nederlandse lifestyle blog met een dagelijkse portie interessante, opmerkelijke en leuke berichten op het gebied van travel, food, gadgets, art & design, fashion, wheels, events en natuurlijk coffee.

Copyright @2023 Daily Cappuccino

Deze website gebruikt cookies om je een betere ervaring te bieden. Mocht je het hier niet mee eens zijn, dan kun je deze cookies weigeren. Accepteer Lees meer

Privacy & Cookies Policy