December cadeautip: de betaalbare nieuwe Nokia 7.1

by Redactie

De decembermaand is weer in zicht. De één kijkt hier waarschijnlijk meer naar uit dan de ander. Maar met Sinterklaas én de Kerstmand die voor de deur staan, kan je er eigenlijk niet om heen. En dit alles wil ook zeggen dat het ook weer tijd is voor verlanglijstjes! Technische gadgets zijn vaak populaire cadeautjes om te geven of te krijgen, maar jammer genoeg zijn die vaak ook aan de (te) dure kant. Daarom heeft Nokia de 7.1 (met Android 9.0) op de markt gebracht, een fijn geprijsde must-have (€349,-). Maar is ie ook fijn?

Wat heeft ie te bieden?

De Nokia 7.1 heeft een goeie dubbele camera, waarmee je de mooiste foto’s kunt nemen. Of dat nu is van je Sinterklaasliedjes zingende kids, spetterend vuurwerk, lichtjes in de versierde kerstboom of wintersportactie in de sneeuw. Ook in slechte lichtomstandigheden levert de camera van de 7.1 een prima kwaliteit foto’s.
De smartphone heeft verder een fijn scherm om op koude dagen Netflix te kijken of je spelletjesverslaving verder te ontwikkelen. De PureDisplay-schermtechnologie tilt Netflix-films en games naar een hoger visueel niveau, zelfs op weg naar je volgende kerstfeestje of Oud en Nieuw party. Dat deze apps je batterij leegroven is overigens ook geen probleem, want dankzij de USB-C snellaadpoort is de batterij in no-time weer opgeladen.

Nice to know is daarnaast dat Nokia ook de strijd is aangegaan met de Apple Earbuds door hun eigen goedkopere, maar even goede alternatieven op de markt te brengen: de True Wireless Earbuds (119,99 euro) en de Pro Wireless Earphones (69 euro).

Lees ook:  Dít is de nieuwe Samsung Galaxy S24

En ook met de looks is helemaal niets mis bij dit toestel. Degelijk, maar stylish, is de beste omschrijving. Afgeronde hoeken, afgewerkt met mooi aluminium en een ergonomisch design.

Origineel inpakken

Wil je helemaal punten scoren, dan pak je de telefoon ook nog even superorigineel in. Want de uitpakpret begint natuurlijk al bij de buitenkant van het cadeau. Inspiratie nodig? Kijk dan bijvoorbeeld eens hier.

Related Posts

Daily Cappuccino is dé Nederlandse lifestyle blog met een dagelijkse portie interessante, opmerkelijke en leuke berichten op het gebied van travel, food, gadgets, art & design, fashion, wheels, events en natuurlijk coffee.

Copyright @2023 Daily Cappuccino

Deze website gebruikt cookies om je een betere ervaring te bieden. Mocht je het hier niet mee eens zijn, dan kun je deze cookies weigeren. Accepteer Lees meer

Privacy & Cookies Policy