5 x toffe last minute Sinterklaas cadeaus on a budget

by Isabeau Kamphuis

Ongetwijfeld is het niet langs je heen gegaan, afgelopen weekend is Sinterklaas weer aangekomen in ons land. Voor je het weet is het dus alweer 5 december! Wij zetten de tofste Sinterklaas cadeaus op een rijtje die je ook last minute nog kunt scoren. Of het nou voor je kind, vriendin, vader, zus of buurman is en allemaal voor 15 euro of minder!

Dopper

De dopper: wie kent hem niet? Gek genoeg heeft nog lang niet iedereen een herbruikbare waterfles en naast leuk is dit cadeau natuurlijk ook mega handig! Dit cadeau is perfect voor je milieubewuste vrienden want wie drinkt er tegenwoordig nog uit wegwerp flesjes?

Chocolade met liefde

Dit cadeau is ook op de dag zelf nog te regelen en is toch mega attent. Alles wat je nodig hebt is een supermarkt in de buurt die nog open is. Hier haal je zijn of haar favoriete snoep en een reep standaard witte, melk of pure chocolade. Thuis smelt je de chocola en giet je het in een bakplaat of cakevorm: pas op, niet te dik. Vervolgens versieren met het snoepgoed en eenmaal hard geworden hoeft er alleen nog maar een papiertje en lint om je zelfgemaakte chocoladereep.

Supermarkt verwen pakket

Een echte go-to voor last-minute shoppers. Je gaat naar de supermarkt, koop doorzichtig inpak folie en lint en maakt ter plekke een pakketje afgestemd op de ontvanger. Haar favoriete tijdschrift en een lekkere reep chocola? Een verzameling aan speciaal biertjes voor de bierliefhebber? Je kan alle kanten op!

Speelgoed surprise

Geen tijd om de hele winkel door te gaan of weet je niet zo goed wat voor speelgoed je neefje precies leuk vindt? In de meeste speelgoed winkels vind je bij de kassa altijd leuke speelgoed surprises voor een leuk prijsje.

Lees ook:  Dit is coachend leidinggeven en zo kan jij het ook

Oorbellen

Met een setje kleine oorbellen zit je bijna altijd wel goed en een leuk paar is ook on a budget makkelijk te scoren. Onze tip: ga voor een simpel design, dan zit je er qua stijl niet snel naast.

Foto header via iStock, credit: sara_winter

Related Posts

Daily Cappuccino is dé Nederlandse lifestyle blog met een dagelijkse portie interessante, opmerkelijke en leuke berichten op het gebied van travel, food, gadgets, art & design, fashion, wheels, events en natuurlijk coffee.

Copyright @2023 Daily Cappuccino

Deze website gebruikt cookies om je een betere ervaring te bieden. Mocht je het hier niet mee eens zijn, dan kun je deze cookies weigeren. Accepteer Lees meer

Privacy & Cookies Policy