Tips voor een originele (én stressvrije) Sinterklaas surprise

by Redactie

Met dit mooie weer kan je het je haast niet indenken dat Sinterklaas en de Kerstman alweer bijna voor de deur staan! Maar het is toch echt zo; over een maand komt de Sint aan in Nederland en dat betekent ook dat er weer cadeau- en suprise-stress aan zit te komen. Wie dan ook slim is begint op tijd. Met onderstaande tips komt het gelukkig sowiewso helemaal goed met die surprise:

Start met een idee

Klink natuurlijk logisch, maar er zijn veel mensen die lukraak aan een surprise beginnen, zonder te kijken naar de persoon voor wie de surprise is. Zet op een rijtje wat de hobby’s en karaktereigenschappen zijn van de persoon die je getrokken hebt. Het is altijd leuker om een surprise een persoonlijk tintje te geven.

Recycle

Ga vervolgens op zoek naar spullen in huis die je kan (her)gebruiken voor jouw suprise. Wc-rollen, oude kledingstukken, een schoenendoos, watjes, lege petflessen. Je hoeft echt niet per se allemaal nieuwe knutselspullen aan te schaffen. Met wat fantasie kan je van bovengenoemde bijvoorbeeld al een pinguin in elkaar knutselen.

Details

Wil je echt punten scoren bij je (schoon)familie of vriendengroep? Zorg dan dat alle details kloppen. Print op professionele kwaliteit bijvoorbeeld je gedicht uit. Of maak een zelf samengesteld kleurboek (voor volwassenen). Een super origineel cadeau en via Drukland.be heel betaalbaar uit te voeren.

Vooral niet doen

Ook zijn er aantal don’ts. Hier vallen onder andere surprises onder die alleen maar viezigheid creëren. Denk aan een cadeau dat verstopt zit in een ijsblok, of een gedicht dat je uit een pot met stroop moet vissen. Dat was misschien leuk toen je 10 was, maar nu maak je daar niemand blij mee. En heb je echt geen tijd voor een fatsoenlijke surprise? Zorg dan dat in ieder geval je gedicht wel in orde is. Wanneer men merkt dat je echt niets persoonlijks hebt gedaan, zal je zeker geen pluspunten scoren.

Lees ook:  Zo leer je jouw doelgroep écht goed kennen

Foto header via iStock, credits: KucherAV

Related Posts

Daily Cappuccino is dé Nederlandse lifestyle blog met een dagelijkse portie interessante, opmerkelijke en leuke berichten op het gebied van travel, food, gadgets, art & design, fashion, wheels, events en natuurlijk coffee.

Copyright @2023 Daily Cappuccino

Deze website gebruikt cookies om je een betere ervaring te bieden. Mocht je het hier niet mee eens zijn, dan kun je deze cookies weigeren. Accepteer Lees meer

Privacy & Cookies Policy