Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Pop_up_geopend_voor_hippe_joggingpakken_daily_cappuccino_lifestyle_blog

Pop-up geopend voor hippe joggingpakken

Oprichtster van het Nederlandse merk Teym, Maxime Cartens, voegt ieder jaar één moderne klassieker toe aan haar collectie. Zo ontwierp ze al een parka, rugtas en merino trui. Allen tot groot verkoopsucces. En aan dat rijtje heeft ze nu een joggingpak aan toegevoegd, ook wel The Sweatsuit genoemd.

Sophisticated joggingpak

En niet zomaar een joggingpak, maar een ‘sophisticated exemplaar’, voor man en vrouw, waarmee je zonder gene de straat op kan. Klinkt goed, niet? En het mooie is dat alle bovengenoemde tijdloze modellen nu ook tijdelijk te koop zijn in een pop up store. Nog tot eind december kan je in de pop up (Staalstraat 20 te Amsterdam) de volledige Teym collectie bekijken en kopen.

Pop_up_geopend_voor_hippe_joggingpakken_daily_cappuccino_lifestyle_blog

Categories Fashion

Na een snelle start als model, koos ik na mijn middelbare school toch voor het studentenleven. Mijn interesse voor mode was echter al flink aangewakkerd en niet meer te temperen.Tijdens mijn studie (Middeleeuwse Literatuur, mijn andere grote passie) bleef ik dan ook actief bezig met mode en lifestyle. Om studie en mode nog beter te combineren, bracht ik een deel van mijn studie door aan de universiteit van modestad Milaan. Voor een Amerikaans mode website publiceerde ik wekelijks modenieuws en werd ik gevraagd 'street fashion' te fotograferen voor o.a. Cosmopolitan Hong Kong.Na het afronden van mijn studie ging ik aan de slag bij een pr-bureau en een crossmediaal bureau om vervolgens toch de keuze voor mijzelf te maken in de vorm van Stijlmeisje. Als Stijlmeisje ben ik actief als styliste en fashion blogger. Daarnaast ben ik natuurlijk actief als editor-in-chief/founder van Daily Cappuccino.

0 comments on “Pop-up geopend voor hippe joggingpakken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *