Pop-up geopend voor hippe joggingpakken

by Imke Walenberg

Oprichtster van het Nederlandse merk Teym, Maxime Cartens, voegt ieder jaar één moderne klassieker toe aan haar collectie. Zo ontwierp ze al een parka, rugtas en merino trui. Allen tot groot verkoopsucces. En aan dat rijtje heeft ze nu een joggingpak aan toegevoegd, ook wel The Sweatsuit genoemd.

Sophisticated joggingpak

En niet zomaar een joggingpak, maar een ‘sophisticated exemplaar’, voor man en vrouw, waarmee je zonder gene de straat op kan. Klinkt goed, niet? En het mooie is dat alle bovengenoemde tijdloze modellen nu ook tijdelijk te koop zijn in een pop up store. Nog tot eind december kan je in de pop up (Staalstraat 20 te Amsterdam) de volledige Teym collectie bekijken en kopen.

Pop_up_geopend_voor_hippe_joggingpakken_daily_cappuccino_lifestyle_blog

Lees ook:  Maak kennis met de Fairbuds XL: de duurzame koptelefoon van de toekomst

Related Posts

Daily Cappuccino is dé Nederlandse lifestyle blog met een dagelijkse portie interessante, opmerkelijke en leuke berichten op het gebied van travel, food, gadgets, art & design, fashion, wheels, events en natuurlijk coffee.

Copyright @2023 Daily Cappuccino

Deze website gebruikt cookies om je een betere ervaring te bieden. Mocht je het hier niet mee eens zijn, dan kun je deze cookies weigeren. Accepteer Lees meer

Privacy & Cookies Policy