Pop_up_geopend_voor_hippe_joggingpakken_daily_cappuccino_lifestyle_blog

Pop-up geopend voor hippe joggingpakken

Oprichtster van het Nederlandse merk Teym, Maxime Cartens, voegt ieder jaar één moderne klassieker toe aan haar collectie. Zo ontwierp ze al een parka, rugtas en merino trui. Allen tot groot verkoopsucces. En aan dat rijtje heeft ze nu een joggingpak aan toegevoegd, ook wel The Sweatsuit genoemd.

Sophisticated joggingpak

En niet zomaar een joggingpak, maar een ‘sophisticated exemplaar’, voor man en vrouw, waarmee je zonder gene de straat op kan. Klinkt goed, niet? En het mooie is dat alle bovengenoemde tijdloze modellen nu ook tijdelijk te koop zijn in een pop up store. Nog tot eind december kan je in de pop up (Staalstraat 20 te Amsterdam) de volledige Teym collectie bekijken en kopen.

Pop_up_geopend_voor_hippe_joggingpakken_daily_cappuccino_lifestyle_blog

Lees ook:  Van het Met Gala tot de Louis Vuitton Nikes: de meest invloedrijke fashion momenten van Virgil Abloh
Categories Style

Imke Walenberg (1985) is an all-round content entrepreneur, creating, developing and performing online concepts in the field of art, travel & lifestyle. Always looking for interesting collaborations between creative people and brands. She is also editor-in-chief of Stijlmeisje.com, an experienced speaker in the field of online presence and proud mother of two little girls.

0 comments on “Pop-up geopend voor hippe joggingpakken

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *