Los een moord op in dierentuin Artis

Los een moord op in dierentuin Artis

Combineer een wandeling door schemerend Artis met een luisterthriller en je hebt een wel heel bijzondere ervaring te pakken. Eén waar realiteit en fictie dwars door elkaar lopen. Vanaf 1 november is de luisterthriller ‘Moord in ARTIS’ als app te downloaden en alleen deze winter te ervaren in het park.

Met Moord in ARTIS word je als bezoeker in het schemerduister dwars door het park geleid. Ook dan is het park vol leven: je hoort uilen roepen, lemuren krijsen, fazanten door de struiken ritselen, wolven huilen. Tijdens Moord in ARTIS volg je een telefoongesprek tussen een journalist en een rechercheur die onderzoek doen naar onverklaarbare geluiden in het park. Maar dan verdwijnt de verslaggever spoorloos…

Speciale app

De luisterthriller is speciaal ontwikkeld voor Artis. De app volgt de gebruiker door het park via GPS en geeft de juiste looprichting aan. De ingebouwde 3D-techniek maakt de werkelijke omgevingsgeluiden nog intenser, waardoor deelnemers gaan twijfelen over wat echt is en wat niet. Uit iedere boom, hoek en verblijf komen geluiden.

Deze winter

Moord in ARTIS is te beleven van 1 november 2018 tot 6 januari 2019, tussen 15.30 en  18.00 uur. In die periode blijft het park een uur langer open dan normaal. Het meenemen van oordopjes en een voldoende opgeladen smartphone is essentieel.

Wanneer:

1 november – 22 december: op donderdag, vrijdag en zaterdag
23 december – 6 januari (kersvakantie): elke dag
Let op: met uitzondering van 31 december

Hoe laat:

15.30 – 18.00 uur (kassa en toegang sluiten om 17.00 uur)

Prijs:

€12,50; voor studenten €4.00 (op donderdag en vrijdag)

Lees ook:  Dit is waarom je thuis een roeitrainer nodig hebt (en waar je op moet letten als je er een koopt)

Good to know:

Bezoekers die tijdens de reguliere openingstijden in het park zijn (9.00-17.00 uur), kunnen tussen 15:30 en 18:00 Moord in ARTIS ook beleven.

0 comments on “Los een moord op in dierentuin Artis

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *