Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Een diervrij gewei voor aan je muur - Geweldig Gewei - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Een diervrij gewei voor aan je muur

Geweldig Gewei is een erg mooi project van fotograaf Timo Sorber. Niet alleen houdt hij ervan met zijn camera beelden vast te leggen, maar ook met zijn handen bijzondere objecten te maken. Zo wilde hij altijd al een mooi gewei bezitten. Op zijn website zegt hij hierover:

“Een gewei vinden in het bos is de ultieme droom. Op zoek naar een gewei in de natuur kom ik er af en toe een tegen, niet van de dieren maar gemaakt door de bomen.”

Een diervrij gewei voor aan je muur - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog Een diervrij gewei voor aan je muur - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Hij maakt kortom geweien van gevonden takken. Takken met een verhaal, die geleefd hebben en gevormd zijn door de elementen. Timo bewerkt deze takken en zo ontstaat er een Geweldig Gewei. Een gewei die je aan de muur kan hangen, maar waar geen dier iets van pijn heeft gehad.

Nice to know: Timo maakt ook groene geweien met een handgemaakt jachtschild als basis.

Een diervrij gewei voor aan je muur - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Foto’s via Facebook pagina Geweldig Gewei

Categories Design Living

Na een snelle start als model, koos ik na mijn middelbare school toch voor het studentenleven. Mijn interesse voor mode was echter al flink aangewakkerd en niet meer te temperen.Tijdens mijn studie (Middeleeuwse Literatuur, mijn andere grote passie) bleef ik dan ook actief bezig met mode en lifestyle. Om studie en mode nog beter te combineren, bracht ik een deel van mijn studie door aan de universiteit van modestad Milaan. Voor een Amerikaans mode website publiceerde ik wekelijks modenieuws en werd ik gevraagd 'street fashion' te fotograferen voor o.a. Cosmopolitan Hong Kong.Na het afronden van mijn studie ging ik aan de slag bij een pr-bureau en een crossmediaal bureau om vervolgens toch de keuze voor mijzelf te maken in de vorm van Stijlmeisje. Als Stijlmeisje ben ik actief als styliste en fashion blogger. Daarnaast ben ik natuurlijk actief als editor-in-chief/founder van Daily Cappuccino.

0 comments on “Een diervrij gewei voor aan je muur

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *