E-bike met de looks van een klassieke motorfiets

by Petrick de Koning

Soms kom je een e-bike tegen waar je mond letterlijk van openvalt. De Rayvolt Cruzer is er zo een. Deze fiets heeft eigenlijk nauwelijks nog iets te maken met een klassiek stalen ros. Als hij voorbijkomt, denk je eerder aan een klassieke motorfiets (video) uit het begin van de vorige eeuw. De vloeiende lijnen van het frame en de schitterende vintage accessoires zorgen dat je terug geworpen wordt in de tijd. De keuze voor kleuren zoals clockwork orange, British green en gun metal grey en de leren details onderstrepen het vintage karakter van deze café racer.

Behoud je cools

De term klassiek slaat overigens echt alleen maar op het uiterlijk. Zeker niet op de technologie die ervoor zorgt dat je nauwelijks hoeft bij te trappen. De slimme elektromotor en nieuwste generatie batterij garanderen dat je soepel rijdt. En om alles nog moeitelozer te laten lijken, bedien je Pedal Assist System onzichtbaar vanaf je stuur. De motorprestaties en batterijduur zijn eenvoudig te monitoren met de hypermoderne Electronic Intelligent Vehicle Assistance (EIVA). Hoewel deze Cruzer een flink vermogen heeft (tot 1000 watt op het achterwiel) hoef je niet bang te zijn dat deze e-bike met je op de loop gaat. Het remsysteem is krachtig genoeg om te zorgen dat je onder alle omstandigheden je ‘cools’ behoudt!

Beeld: Rayvolt/Andreas Sawitzki

Lees ook:  Een fixie onder je kerstboom

Related Posts

Daily Cappuccino is dé Nederlandse lifestyle blog met een dagelijkse portie interessante, opmerkelijke en leuke berichten op het gebied van travel, food, gadgets, art & design, fashion, wheels, events en natuurlijk coffee.

Copyright @2023 Daily Cappuccino

Deze website gebruikt cookies om je een betere ervaring te bieden. Mocht je het hier niet mee eens zijn, dan kun je deze cookies weigeren. Accepteer Lees meer

Privacy & Cookies Policy