Design we like: de Tit Lamp van Studio Job - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Design we like: de Tit Lamp van Studio Job

Bij ‘Studio Job’ gaat misschien al gelijk een belletje bij je rinkelen. Dit kunst- en designcollectief, onder leiding van Job Smeets, is al jaren bekend vanwege hun in het oog springende ontwerpen (onder andere de raampartijen in het bekende restaurant The Jane ontworpen ze). Zo ook deze ‘Tit Lamp‘. Al een tijdje geleden ontworpen, in 2010, maar we kwamen de opmerkelijke lamp pas recent tegen.

Design we like: de Tit Lamp van Studio Job - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

De Tit Lamp is letterlijk wat het is, een handgeblazen glazen lamp (van Murano glas!) in de vorm van een naakte borst. Op het eerste oog denk je een lamp te zien passend in een gentlemen’s club. Kijk je nog eens dan zie je wat het werkelijk is, en zorgt de lamp dat je kamer een touch of elegant fantasy krijgt. Wij vinden hem meer dan tof. Wel even sparen; voor 1450 Euro heb je jouw eigen Tit Lamp in huis hangen…

Design we like: de Tit Lamp van Studio Job - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Foto’s via de website van Studio Job

Lees ook:  Kunstige behangetjes
Categories Design

Imke Walenberg (1985) is an all-round content entrepreneur, creating, developing and performing online concepts in the field of art, travel & lifestyle. Always looking for interesting collaborations between creative people and brands. She is also editor-in-chief of Stijlmeisje.com, an experienced speaker in the field of online presence and proud mother of two little girls.

0 comments on “Design we like: de Tit Lamp van Studio Job

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *