Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Design we like: de Tit Lamp van Studio Job - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Design we like: de Tit Lamp van Studio Job

Bij ‘Studio Job’ gaat misschien al gelijk een belletje bij je rinkelen. Dit kunst- en designcollectief, onder leiding van Job Smeets, is al jaren bekend vanwege hun in het oog springende ontwerpen (onder andere de raampartijen in het bekende restaurant The Jane ontworpen ze). Zo ook deze ‘Tit Lamp‘. Al een tijdje geleden ontworpen, in 2010, maar we kwamen de opmerkelijke lamp pas recent tegen.

Design we like: de Tit Lamp van Studio Job - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

De Tit Lamp is letterlijk wat het is, een handgeblazen glazen lamp (van Murano glas!) in de vorm van een naakte borst. Op het eerste oog denk je een lamp te zien passend in een gentlemen’s club. Kijk je nog eens dan zie je wat het werkelijk is, en zorgt de lamp dat je kamer een touch of elegant fantasy krijgt. Wij vinden hem meer dan tof. Wel even sparen; voor 1450 Euro heb je jouw eigen Tit Lamp in huis hangen…

Design we like: de Tit Lamp van Studio Job - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Foto’s via de website van Studio Job

Categories Design

Na een snelle start als model, koos ik na mijn middelbare school toch voor het studentenleven. Mijn interesse voor mode was echter al flink aangewakkerd en niet meer te temperen.Tijdens mijn studie (Middeleeuwse Literatuur, mijn andere grote passie) bleef ik dan ook actief bezig met mode en lifestyle. Om studie en mode nog beter te combineren, bracht ik een deel van mijn studie door aan de universiteit van modestad Milaan. Voor een Amerikaans mode website publiceerde ik wekelijks modenieuws en werd ik gevraagd 'street fashion' te fotograferen voor o.a. Cosmopolitan Hong Kong.Na het afronden van mijn studie ging ik aan de slag bij een pr-bureau en een crossmediaal bureau om vervolgens toch de keuze voor mijzelf te maken in de vorm van Stijlmeisje. Als Stijlmeisje ben ik actief als styliste en fashion blogger. Daarnaast ben ik natuurlijk actief als editor-in-chief/founder van Daily Cappuccino.

0 comments on “Design we like: de Tit Lamp van Studio Job

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *