Design we like: de Tit Lamp van Studio Job

by Imke Walenberg

Bij ‘Studio Job’ gaat misschien al gelijk een belletje bij je rinkelen. Dit kunst- en designcollectief, onder leiding van Job Smeets, is al jaren bekend vanwege hun in het oog springende ontwerpen (onder andere de raampartijen in het bekende restaurant The Jane ontworpen ze). Zo ook deze ‘Tit Lamp‘. Al een tijdje geleden ontworpen, in 2010, maar we kwamen de opmerkelijke lamp pas recent tegen.

Design we like: de Tit Lamp van Studio Job - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

De Tit Lamp is letterlijk wat het is, een handgeblazen glazen lamp (van Murano glas!) in de vorm van een naakte borst. Op het eerste oog denk je een lamp te zien passend in een gentlemen’s club. Kijk je nog eens dan zie je wat het werkelijk is, en zorgt de lamp dat je kamer een touch of elegant fantasy krijgt. Wij vinden hem meer dan tof. Wel even sparen; voor 1450 Euro heb je jouw eigen Tit Lamp in huis hangen…

Design we like: de Tit Lamp van Studio Job - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Foto’s via de website van Studio Job

Lees ook:  Wegdromen en jezelf opladen in Terapy

Related Posts

Daily Cappuccino is dé Nederlandse lifestyle blog met een dagelijkse portie interessante, opmerkelijke en leuke berichten op het gebied van travel, food, gadgets, art & design, fashion, wheels, events en natuurlijk coffee.

Copyright @2023 Daily Cappuccino

Deze website gebruikt cookies om je een betere ervaring te bieden. Mocht je het hier niet mee eens zijn, dan kun je deze cookies weigeren. Accepteer Lees meer

Privacy & Cookies Policy