5 x nieuwe koffiespots om uit te proberen

by Isabeau Kamphuis

Er zijn de afgelopen maanden weer genoeg nieuwe koffiespots opgedoken in Nederland en hier bij Daily Cappuccino zal je dan ook niemand horen klagen over het koffie-aanbod. Sterker nog, we zetten met liefde vijf aanraders voor je op een rijtje! Van strakke werkplekken met een stevige bak tot stijlvolle hotspots waar koffie drinken veranderd in een Instagram photoshoot: deze spots zijn het uitproberen waard.

De koffiesalon – World Trade Center Rotterdam

Een ieder die bekend is in Amsterdam is waarschijnlijk ook bekend met één van de zes koffiesalon vestigingen in onze mooie hoofdstad. Vorige maand opende de deuren van de eerste koffiesalon in de moderne stad aan de Maas: Rotterdam. Je vindt deze koffiespot in het World Trade Center waar later dit jaar ook nog eens het nieuwe Business Center met flexplekken opent; de perfecte spot om met een goede bak koffie in je laptop te verdwijnen.

Public Space – Amsterdam Noord

Ook Amsterdam Noord is weer een koffie hotspot rijker. Bij Public Space kun je heerlijk zitten en genieten van niet alleen goede koffie maar ook een heerlijke lunch. Dit is overigens wederom een perfect werkspot want alhoewel wij houden van het stoere interieur, leidt deze strakke omgeving je niet af van je to-do lijst.

30ml Coffee Roasters – Amsterdam RAI

Bijna helemaal aan de andere kant van onze hoofdstad, namelijk op het Europaplein bij de RAI, is sinds augustus 30ml Coffee Roasters te vinden. Hier ga je van koffieleuten naar het borrel uurtje; deze spot is namelijk ook in de avond open!

Lees ook:  Top 10 Griekse lekkernijen die je geproefd moet hebben als je op Lesbos bent

Café Martinus – Haarlem, Spaarne

Ja, dit artikel gaat over spots waar je lekkere koffie kunt vinden maar op deze spot word je verliefd ver voordat je iets geproefd hebt. In het prachtige Haarlem vind je sinds kort het stijlvolle café Martinus. Denk aan roze muren, neon signs, bloemen en planten, goud bestek en genoeg insta-waardige hoekjes om je tijdlijn wekenlang mee te vullen. Voor een lekkere cappuccino is dit toch wel een hele leuke spot.

Bomboca – Arnhem, Spijkerkwartier

Een schattig hoekpandje waar je heerlijke koffie, gezet met Portugese bonen kunt drinken. Voor de paar zonnige dagen die er nog aan komen kun je hier heerlijk je ogen sluiten op het terras maar ook binnen kun je leuk zitten en de barista’s in actie zien.

Foto header via iStock, credits: kittimages

Related Posts

Daily Cappuccino is dé Nederlandse lifestyle blog met een dagelijkse portie interessante, opmerkelijke en leuke berichten op het gebied van travel, food, gadgets, art & design, fashion, wheels, events en natuurlijk coffee.

Copyright @2023 Daily Cappuccino

Deze website gebruikt cookies om je een betere ervaring te bieden. Mocht je het hier niet mee eens zijn, dan kun je deze cookies weigeren. Accepteer Lees meer

Privacy & Cookies Policy