10 x dezelfde look als je vader

10 x dezelfde look als je vader

Een ‘mini-me’ look is niet alleen weggelegd voor moeders en dochters. Voor de aankomende herfst en winter zijn er genoeg toffe items om als zoon de stijl van je vader te kunnen kopieren:

1) Rock

Stoere rock t-shirts, bandana’s, gerafelde spijkerbroeken… Het kan allemaal. Vader en zoon allebei een Nirvana shirt aan? Kan prima.

2) Retro

Kleding met velours accenten, wijd uitlopende pijpen, bretels. Laat oude tijde herleven en kleed je zoals ze in de seventies deden. Inclusief lange haren natuurlijk.

3) Botanisch

Flowers everywhere, en het liefst een beetje in junglesferen. Combineer een shirt met jungle capriolen met een stoere jeans. Pet op je hoofd (liefst een groene) en klaar ben je.

4) Kleur

Maak samen met je vader een statement en durf kleur te bekennen. Knal-gele sneakers, rode trui, groene jas. Vrolijk de winter op met kleur. Zoek bijvoorbeeld eens op jongenskleding van Jayno.nl.

5) Grafisch

Strakke lijnen en vlakke lijnen it is. Denk Mondriaan en dan vertaald naar de mode. Primaire kleuren in combinatie met zwarte lijnen en witte vlakken.

6) Hip hop

Oversized is het woord dat hierbij past. Baggy jeans, shirts die een maatje te groot zijn, als het maar soepel om het lijf zit. Zodat je ruimte hebt om de juiste hip hop moves te maken…

7) Urban

Een stadse look creëer je door toffe hoodies en sweaters te combineren met loose fit jeans. Jogging mag ook zeker. Als je er maar lekker urban in kan ‘hangen’.

8) Denim

Liefst van top tot teen. Een denim blouse op een tint donkere jeans. Helemaal van top tot teen doorvoeren doe je door ook je rugzak en schoenen een denim touch te geven.

Lees ook:  Gespot: nieuw fashion label Milk & Biscuits

9) Sporty

Sportief is het toverwoord hier. Nike Air Max zijn ook helemaal terug, dus je kan all the way gaan.

10) Eigthies

Dankzij de hype rondom de serie ‘Stranger Things’ is deze trend helemaal hip. Stonewashed spijkerbroeken, neon-kleuren, trainingsjackjes. Kijk vooral de serie om inspiratie op te doen!

Foto header via iStock, credits: Yalana 

0 comments on “10 x dezelfde look als je vader

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *