Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Waarom je een Trading App nodig hebt voor je investeringen - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Waarom je een Trading App nodig hebt voor je investeringen

Twintig jaar geleden was het als particuliere investeerder heel moeilijk om goedkoop te investeren. Je moest aan de telefoon hangen met een tussenpersoon om een trade te kunnen plaatsen, en die tussenpersoon vroeg een flinke som geld per trade. Daarnaast was het ook niet vanzelfsprekend om snel te reageren op plotse marktbewegingen, aangezien je deze persoon moest bellen in een tijdperk waarin de smartphone nog niet bestond.

Met de komst van het Internet en de smartphone is dit gelukkig volledig veranderd. Bedrijven zoals Vestle laten het toe om niet enkel goedkoop en heel snel te investeren, maar ook om te investeren via financiële instrumenten die vroeger amper beschikbaar waren voor de particuliere investeerder, zoals een CFD.

Verder heeft de smartphone ervoor gezorgd dat er een hele hoop trading apps beschikbaar zijn om te traden met je mobieltje. Zo kan je met de Vestle app CFD posities in bv. aandelen openen en sluiten, waar je ook bent. De app is gratis en laat je toe om de markt in het oog te houden, zonder dat je daarvoor bij een desktop computer moet zijn.

De meeste markten bewegen snel, zoals individuele aandelen of belangrijke valutaparen. En sommige markten bewegen heel snel, zoals de crypto-markt. Een paar uur te laat reageren op marktbewegingen kan een negatieve invloed hebben op de return van je investeringen. Daarom gebruiken investeerders steeds vaker een trading app om altijd de markt te kunnen volgen en snel te kunnen reageren op prijsschommelingen.

Met de trading app van Vestle heb je altijd toegang tot je balansen, kapitaal en marge. Je kan snel posities innemen en in het algemeen de markt goed in de gaten houden. Daarnaast heeft de app gebruiksvriendelijke hulpmiddelen zoals “swipe-to-close”, waarmee je een positie kan sluiten met een simpele veegbeweging.

Met Vestle kan je in aandelen, crypto, grondstoffen, en indices handelen. Daarnaast is het ook mogelijk om van maandag tot en met zondag in het Nederlands met hun klantenservice te bellen. Met veel andere ‘brokers’ moet je in het Engels communiceren, en dit kan dan enkel gedurende de werkweek. Dit is een belangrijk verschil, aangezien sommige markten (zoals valuta of crypto) 24/7 bewegen en je toch altijd iemand wilt kunnen bereiken indien je vragen of problemen hebt.

Een trading app biedt dus de mogelijkheid om te kunnen traden waar je ook bent. Maar dit wil natuurlijk niet zeggen dat je impulsief moet reageren op plotse marktbewegingen. Het blijft uiteraard belangrijk om met een koel hoofd de markt en je investeringen te analyseren voordat je beslissingen maakt. Vooral beginnende investeerders moeten hierbij voorzichtig zijn.

Voor steeds meer investeerders is een trading app een must geworden. Markten bewegen gewoonweg te snel. Met een trading app zorg je ervoor dat je de markten in het oog kunt houden en snel beslissingen kunt nemen zonder daarvoor iemand te moeten bellen of toegang moet hebben tot een desktop. computer.

Foto header via iStock, credits: NicoElNino

0 comments on “Waarom je een Trading App nodig hebt voor je investeringen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *