Kom alvast in de herfststemming met deze apps!

by Isabeau Kamphuis

De dagen worden korter en het weer wat kouder maar met deze donkere uurtjes komen ook de dwarrelende herfstblaadjes en knusse truien weer tevoorschijn. Of je er nou klaar voor bent of niet, de herfst komt eraan! Dit zijn alle apps die jij nodig hebt voor een knus avondje thuis.

Netflix: herfst-editie

Voor iedereen die hem nog niet gezien heeft: Girl on the Train staat sinds kort op Netflix! Op zoek naar een nieuwe serie? Vanaf 21 september kun je genieten van de comedy/drama serie Maniac met Emma Stone en Jonah Hill. Gelukkig komen er altijd nieuwe series en films uit op Netflix, maar ook binnen het huidige aanbod is genoeg herfst-materiaal te vinden. The Age of Adeline is een echte aanrader en niks gaat beter samen met een avondje bankhangen dan The Gilmore Girls.

Tijd voor een goed boek: Kindle, Aldike en Audible

Kindle is en blijft een favoriet bij veel en heeft een breed assortiment boeken. Maar ook van Aldiko zijn wij fan; hiermee lees je op je Android apparaat ook ’s avonds in nightmode; een stuk fijner voor je ogen. Voor iedereen die zijn of haar ogen rust wil geven en liever luistert naar een goed verhaal is Audible een perfecte match. Voor deze dienst van Amazon betaal je wel vijftien euro in de maand, maar dan kun je wel luisteren naar alle boeken waar je zin in hebt.

Smullen met SideChef

Plan en maak heerlijke herfst gerechten met SideChef. Deze IOS app is perfect voor alle foodies en maakt koken niet alleen leuk maar ook super makkelijk. De app staat vol met recepten die je kunt toevoegen aan jouw maaltijdplanner. Zo plan je makkelijk al je maaltijden voor een dag, een week of zelfs een maand! Maak voor jouw avondje thuis een heerlijke Maple Bourbon Apple Cider die niet alleen naar de herfst smaakt maar ook je hele huis heerlijk laat ruiken.

Lees ook:  De toekomst in zicht? Met de nieuwe Viture One bril kan je overal en altijd series streamen en gamen

Foto header via iStock, credits: Wand_Prapan

Related Posts

Daily Cappuccino is dé Nederlandse lifestyle blog met een dagelijkse portie interessante, opmerkelijke en leuke berichten op het gebied van travel, food, gadgets, art & design, fashion, wheels, events en natuurlijk coffee.

Copyright @2023 Daily Cappuccino

Deze website gebruikt cookies om je een betere ervaring te bieden. Mocht je het hier niet mee eens zijn, dan kun je deze cookies weigeren. Accepteer Lees meer

Privacy & Cookies Policy