Een ode aan de herfst met dank aan Sonos en Faberyayo - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Een ode aan de herfst met dank aan Sonos en Faberyayo

Nog wat laatste nazomerdagen en dan kunnen we er eigenlijk niet meer omheen; vallende bladeren, natte sokken en chagrijnige gezichten – het is bijna herfst. Maar gelukkig is daar de samenwerking tussen Sonos en Faberyayo; zij bereiden je namelijk voor op een meer dan mooie herfst. Maar dan thuis. En zoals je van Faberyayo mag verwachten is dat op z’n zachtst gezegd… bijzonder. Het Comfy Season, zoals Faberyayo het noemt, is de titel en het thema van zijn nieuwe album dat hij samen met Abel opnam. De boodschap? Er zijn genoeg leuke dingen om samen thuis te doen. En dat kan van alles zijn.

Comfy Season?

Yes, het betekent voor de twee artiesten dat de zomer eindelijk voorbij is en iedereen weer naar binnen gaat. Oftewel, het seizoen van comfy kleding in beigetinten, het seizoen van latte’s in meeneembekers, het seizoen van binnen onlineshoppen en thuisblijfromantiek. De herfst is meer dan een seizoen, het is een vibe. Klinkt goed toch?

Een ode aan de herfst met dank aan Sonos en Faberyayo - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Faberyayo en Abel nemen Sonos Home Amsterdam over

Sonos toverde voor de lancering de Sonos Home Amsterdam volledig om. Het resultaat is alles wat je kunt verwachten als Faberyayo en Abel je huis overnemen. Met een bijzondere experience brengt Sonos de wereld van Faberyayo en Abel visueel tot leven – en dankzij de nieuwe Sonos Beam, de slimme soundbar, ook in een fijne kwaliteit geluid. Fans krijgen in de Sonos Home de kans om een stap te zetten in de videoclip van de eerste single: ‘Online Shoppen’. Niet helemaal toevallig werd die clip ook precies daar opgenomen.

Lees ook:  Herfst... Tijd voor thee! 5 x bijzondere thee

Benieuwd geworden? Op 22 en 23 september 2018 is de Sonos Home Amsterdam open voor bezoek en kun je als eerste de nieuwe videoclip en single zien en luisteren. Wil je erbij zijn? Vraag jouw persoonlijke uitnodiging aan om een stap in de wereld die Comfy Season heet te zetten. Aanvragen kan hier: https://comfy-season.eventbrite.com.

0 comments on “Een ode aan de herfst met dank aan Sonos en Faberyayo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *