Van saai en stoffig naar #officegoals

by Isabeau Kamphuis

Een kantoor kan al snel stoffig en saai zijn, maar dat is helemaal niet nodig! Met wat upgrades maak je de werkvloer binnen no-time een stuk gezelliger en naast gezellige collega’s is dat toch wel een echte must om je baan nog leuker te maken.

Accessoires voor een personal touch

Een simpele upgrade met een enorm effect: ga shoppen en sla nieuwe kantoor-accessoires in. Vervang die saaie, plastic pennen die je in elk kantoor kunt vinden voor gouden pennen of ga een ochtendje los met schaar en lijm om een inspirerend moodboard te creëren. Er zijn genoeg opties, klein en groot, om jullie kantoor extra persoonlijkheid te geven. Onze absolute favoriet: een op maat gemaakt neon bord met logo of quote!

Haal een stukje natuur naar binnen

bloemen zijn niet alleen een accessoire voor de zomer maar zijn ook in de herfst en winter een echte aanrader om wat leven in de tent te brengen. Vervang de kleurrijke boeketten met wilde bloemen voor een mooie vaas donkere rozen of ga all out met herfst takken en winterse kransen om de werkvloer dat knusse gevoel te geven.

Let it shine!

Niet alleen planten en bloemen maken je kantoor een stuk gezelliger; ook licht speelt een grote rol. Zeker in de donkere maanden die er sneller aankomen dan we vaak doorhebben kan een beetje licht geen kwaad. Combineer functioneel licht zoals Lampdirect’s LED panelen met gezellig licht op bureaus en tafels voor extra sfeer.

Balans tussen functie en sfeer

Natuurlijk kun je het ook groter aanpakken dan alleen wat bloemen of nieuwe accessoires door eens goed na te denken over de meubels. Bureaus, tafels en goede stoelen zijn natuurlijk een must, maar vaak wordt functie belangrijker geacht dan stijl en sfeer terwijl er niks mis is met een goede balans tussen de twee. Een bureaustoel met een mooie bekleding heeft bijvoorbeeld een veel warmer en luxere uitstraling dan een stoel van plastic. Een zithoek met een knusse woonkamer-vibe voor je koffie-break of wellicht om klanten te ontvangen nodigt veel meer uit dan een strakke kantoor look.

Lees ook:  Op je wishlist: de limited bar cart van Thonet in samenwerking met Tanqueray!

Foto header via iStock, credits: monkeybusinessimages

Related Posts

Daily Cappuccino is dé Nederlandse lifestyle blog met een dagelijkse portie interessante, opmerkelijke en leuke berichten op het gebied van travel, food, gadgets, art & design, fashion, wheels, events en natuurlijk coffee.

Copyright @2023 Daily Cappuccino

Deze website gebruikt cookies om je een betere ervaring te bieden. Mocht je het hier niet mee eens zijn, dan kun je deze cookies weigeren. Accepteer Lees meer

Privacy & Cookies Policy