Van saai en stoffig naar #officegoals - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Van saai en stoffig naar #officegoals

Een kantoor kan al snel stoffig en saai zijn, maar dat is helemaal niet nodig! Met wat upgrades maak je de werkvloer binnen no-time een stuk gezelliger en naast gezellige collega’s is dat toch wel een echte must om je baan nog leuker te maken.

Accessoires voor een personal touch

Een simpele upgrade met een enorm effect: ga shoppen en sla nieuwe kantoor-accessoires in. Vervang die saaie, plastic pennen die je in elk kantoor kunt vinden voor gouden pennen of ga een ochtendje los met schaar en lijm om een inspirerend moodboard te creëren. Er zijn genoeg opties, klein en groot, om jullie kantoor extra persoonlijkheid te geven. Onze absolute favoriet: een op maat gemaakt neon bord met logo of quote!

Haal een stukje natuur naar binnen

bloemen zijn niet alleen een accessoire voor de zomer maar zijn ook in de herfst en winter een echte aanrader om wat leven in de tent te brengen. Vervang de kleurrijke boeketten met wilde bloemen voor een mooie vaas donkere rozen of ga all out met herfst takken en winterse kransen om de werkvloer dat knusse gevoel te geven.

Let it shine!

Niet alleen planten en bloemen maken je kantoor een stuk gezelliger; ook licht speelt een grote rol. Zeker in de donkere maanden die er sneller aankomen dan we vaak doorhebben kan een beetje licht geen kwaad. Combineer functioneel licht zoals Lampdirect’s LED panelen met gezellig licht op bureaus en tafels voor extra sfeer.

Balans tussen functie en sfeer

Natuurlijk kun je het ook groter aanpakken dan alleen wat bloemen of nieuwe accessoires door eens goed na te denken over de meubels. Bureaus, tafels en goede stoelen zijn natuurlijk een must, maar vaak wordt functie belangrijker geacht dan stijl en sfeer terwijl er niks mis is met een goede balans tussen de twee. Een bureaustoel met een mooie bekleding heeft bijvoorbeeld een veel warmer en luxere uitstraling dan een stoel van plastic. Een zithoek met een knusse woonkamer-vibe voor je koffie-break of wellicht om klanten te ontvangen nodigt veel meer uit dan een strakke kantoor look.

Lees ook:  'Slow Living' en 'Lagom' met IKEA

Foto header via iStock, credits: monkeybusinessimages

1 comment on “Van saai en stoffig naar #officegoals

  1. Thanks voor de leuke blog en handige tips!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *