Rose Latte en Flat White Russians: unieke koffie hotspots in Londen - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Rose Latte en Flat White Russians: unieke koffie hotspots in Londen

Het is onmogelijk voor koffie om saai te worden, om te gaan vervelen. Voor de liefhebbers van variatie zijn er veel te veel soorten koffiebonen op de wereld om uit te proberen en met alle trendy latte’s die het afgelopen jaar zijn opgedoken blijven we voorlopig nog wel even zoet. Binnenkort in Londen? Hier vind je de lekkerste trendy koffie’s van dit moment.

The Farm Girl Café: Rose Latte

Eén van de vele bloemige lattes op de menukaart van The Farm Girl Café is de populaire Rose Latte; een dubbele shot espresso, melk met rozen water extract en natuurlijk afgemaakt met rozenblaadjes. Deze latte is er niet alleen om mooi te zijn, alhoewel we moeten toegeven dat hij perfect is voor een Instagram kiekje. De smaak van rozen is overheersend maar heerlijk en The Farm Girl Cafe is de perfecte, in Notting Hill verstopte hotspot voor niet alleen koffie maar breakfast, brunch en lunch.

Shoreditch Grind: Flat White Russian

Grind vind je op verschillende locaties in het bruisende London, maar de originele in Shoreditch is de place to be. Perfect voor een lekkere cappuccino, maar nog veel beter hier is de lijst met cafeïne-rijke cocktails en nee; dan we hebben het niet alleen over een simpele espresso martini. Onze favoriet is de Flat White Russian gemaakt met warme melk, Kahlua, Vodka en hun eigen huismerk espresso.

Palm Vaults: Red Velvet Latte

Deze hotspot is misschien wel het meest Instagrammable in dit hele lijstje met hun van top tot teen roze en palmbladeren interieur. Bij deze hotspot vind je dan ook uiteraard elke trendy latte die je maar kunt verzinnen, inclusief de smooth Red Velvet Latte. Een echte aanrader voor liefhebbers van bieten latte’s, of voor iedereen die opzoek is naar een nieuwe koffie ervaring.

Lees ook:  Vegan restaurants voor beginners

Notes: Matcha voor beginners

Een urban spot, midden in hartje London en een Matcha Latte die door zijn zachte en zoete smaak perfect is voor de Matcha nerwbies onder ons. Ook niet verkeerd is dat je hier de gehele dag kunt genieten van hun overheerlijk breakfast menu, fluffy pancakes met fruit als avondeten? Yes, please!

Foto header via iStock, credits: IakovKalinin

0 comments on “Rose Latte en Flat White Russians: unieke koffie hotspots in Londen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *