Ook nu nog heerlijk in de tuin zitten? 4 tips!

by Redactie

Er leek maar geen einde te komen aan die zwoele, hete zomer. Maar inmiddels is het einde dan toch in zicht gekomen. Nu is het hopen dat we nog een ‘Indian Summer’ tegoed krijgen. Want die heerlijk lange avonden in de tuin, daar kan haast niets tegenop. Maar… ook als de avonden wat frisser zijn, kan je nog heel prima tot in oktober buiten vertoeven. Hoe? Wij geven 4 tips:

1) Plaids en dekens

Onmisbaar voor lekker lang buiten zitten zijn heerlijk warme dekens en plaids waar je onder weg kan kruipen. Liefst in verschillende formaten en diktes. Want al is het ’s avonds al flink afgekoeld, met een dekentje om de benen is het toch echt een stuk langer vol te houden. Mooi voordeel is natuurlijk dat het ook nog eens leuk staat die kleedjes.

2) Warmte

Hét tuinaccessoire wat niet mag ontbreken tijdens je Indian Summer gevoel: een vuurkorf of een fijne warmtelamp. En natuurlijk heeft een vuurkorf wel een net wat gezelliger effect. Je hebt ze in allerlei varianten en bovenal; het is totaal niet moeilijk om zo’n korf een mooi vuurtje te creëren.

3) Loungen maar

Of het nu een kleurrijke hangmat, een grote zitzak of een loungeset waar je heerlijk in kan ploffen. Zolang het maar comfort geeft en je ultiem kan relaxen. Niets lekkerder dan de benen omhoog, wijntje binnen handbereik en genieten van de laatste warme zonnestralen van dit jaar.

4) Begroeiing

Ben je gezegend met een tuin, dan kan je ook wat betreft begroeiing het een en ander doen om zo lang mogelijk te kunnen genieten van je tuin. Kies bijvoorbeeld voor een mooie pergola, waardoor de warmte wat meer blijft hangen. Of kies juist voor mooie zomerse laatbloeiers zoals de gele zonnehoed voor een (na)zomers gevoel.

Lees ook:  4 x zo creëer je de ultieme lounge zomeravond in jouw eigen tuin

Foto header via iStock, credits: rvbox

Related Posts

Daily Cappuccino is dé Nederlandse lifestyle blog met een dagelijkse portie interessante, opmerkelijke en leuke berichten op het gebied van travel, food, gadgets, art & design, fashion, wheels, events en natuurlijk coffee.

Copyright @2023 Daily Cappuccino

Deze website gebruikt cookies om je een betere ervaring te bieden. Mocht je het hier niet mee eens zijn, dan kun je deze cookies weigeren. Accepteer Lees meer

Privacy & Cookies Policy