Ontsnappen aan de hitte doe je zo - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Ontsnappen aan de hitte doe je zo

Wij Nederlanders zijn erg goed in ‘’zeuren’’ over het weer. Te warm, te koud, eigenlijk is het nooit goed. Nadat we het vaak koud hebben gehad afgelopen winter, waren we met z’n allen erg toe aan wat warme, zomerse dagen. En yes, daar zijn ze dan… Het is de afgelopen tijd zó warm, dat we van gekkigheid niet meer weten wat we moeten doen. Wanneer je een stap buiten zet, spring je het liefst direct weer onder een koude douche. Daarom hebben wij wat leuke tips voor jullie om even aan de hitte te ontsnappen. Zorg zelf voor wat verkoeling thuis zoals een ijskoude Gin-Tonic of misschien een koud voetenbadje. Bingewatchen maar!

The Meg

Tijdens warme dagen is het een heel goed plan om naar de bioscoop te gaan. Koele zalen, een grote bak popcorn erbij. The Meg draait om Amerikaanse onderzoekers die een uitgestorven haaiensoort ontdekken, nadat zij door de enorme haai zijn aangevallen. De duikboot ligt op de bodem van de oceaan en de bemanning kan geen kant op. Onder flinke tijdsdruk wordt de ervaren diepzeereddingsduiker Jonas Taylor ingeschakeld, om de bemanning te redden van de enorme prehistorische 25 meter lange haai, bekend onder de naam megalodon. De film wordt gespeeld door bekende acteurs Jason Statham en Robert Taylor en bekende actrice Ruby Rose.

Deze film draait vanaf 9 augustus in de bioscoop

Dark Tourist

Tijdens deze documentaire volgen we journalist en filmmaker David Farrier tijdens zijn reis naar de meest bizarre toeristische locaties. De naam Dark Tourist is afgeleid van de duistere kanten van bekende toeristische attracties, waar Farrier en zijn team zich op storten.

Lees ook:  Van nostalgische klassiekers tot gruwelijke sprookjes: kijk deze kerstfilms voor het ultieme kerstgevoel

Deze documentaire is vanaf 20 juli te zien op Netflix.

Insatiable

We volgen Patty, een tiener met overgewicht. Zij wordt gepest op school. Na een operatie aan haar kaak valt ze een aantal kilo af, waardoor ze opeens opvalt en bij de populaire groep gaat horen. Patty kan echter maar aan één ding denken: wraak.

Deze serie is vanaf 10 augustus te zien op Netflix

Voor het hele gezin: Ant-Man and the Wasp

Deze film gaat over Ant-Man, die zowel de taak superheld als vader op zich heeft genomen. Wanneer hij merkt dat deze twee taken toch lastig te combineren zijn, wordt hij gekoppeld aan de vrouwelijke superheld The Wasp. Deze film is het vervolg op Ant-Man.

Deze film draait vanaf 18 juli in de bioscoop

Golden oldie alert!

Tromgeroffel… Bridget Jones’ Diary is eindelijk te zien op Netflix! Wie houdt er nou niet van Bridget? Ook al hebben we deze film misschien allemaal al een stuk of tien keer gezien, hij blijft geweldig om naar te kijken. Thanks to Netflix.

Liever lezen?

Ben je toch meer een lezer en houd je van een goed boek? Neem dan een kijkje in deze boekenlijst. Zij zullen ervoor zorgen dat de warme dagen zo voorbij vliegen.

Foto header via iStock, credits: photoschmidt

0 comments on “Ontsnappen aan de hitte doe je zo

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *