Nazomeren met de Asics Gel Lyte 3

by Redactie

Hippe sneakers vieren vooral hoogtij op dagen dat de zon onafgebroken aan de hemel pronkt. Stralen op het terras, beentjes omhoog in het park of een verjaardag in een volgepakte tuin. Het eindigen van een zomer betekent niet dat de sneakers voor een paar maanden nietsnutterig de kast in moeten. Integendeel: vele sneaker stralen nog steeds tijdens de Indian-staart van de zomer. Dat geldt sowieso voor de Asics Gel Lyte 3.

Dus voor welke gelegenheid strik jij deze schoenen om de voeten? Aan dit robuuste model van de vernuftige Aziaten zitten heel veel leuke kanten. De schoen heeft een heerlijke pasvorm met een hoge wreef. Grappig is dat de schoen hierdoor klein lijkt. Lijkt ja. Liefhebbers met een grote schoenmaat opgelet dus, de Asics Gel Lyte 3 weten jouw ruim uitgevallen loopmachines prachtig te verbloemen.

Over verbloemen gesproken: de veelheid aan te verkrijgen kleuren voor deze sneakers is opvallend. Noem maar een kleur en de kans is heel groot dat hij wel ergens terugkomt in een uitgave van deze schoen. Misschien wel de vetste kleurencombinatie? Zalmroze op de punt van het bovenwerk en de tenendoos. Marineblauw in het midden en op de hiel. Turquoise groen op de enkelrand. Diezelfde marineblauwe veters en een hagelwitte zool. Oh ja, de merknaam staat strak afgebeeld in die zool. Je haalt ze op de site van sportshowroom, je loopt er mee weg en je doet ze nooit meer uit. En, de welbekende strepen van het merk zijn zowel aan de binnen- als aan de buitenkant van de schoen verwerkt. Met de modelnaam (Gel Lyte) subtiel afgebeeld op de zijkant van de hiel.

Lees ook:  Sporten op kunstgras, dit moet je weten

Eigenlijk is deze schoen een doorontwikkeling van hardloopmodellen. De basis voor het ontwerp, waaronder de constructie en de demping, zijn afgekeken van populaire schoenen voor de echte runners. Asics zag de mogelijkheden om die ingrediënten ook in te zetten voor duurzame, tijdloze sneakers. Het resultaat mag er meer dan zijn: een schoen die met haar derde uitgave bewijst dat de plek op straat is bevochten.

Het stoere aan deze schoen is dat hij fantastisch die heerlijke spijkerbroek van jou aanvult. Daarbij maakt het eigenlijk niet uit om welk model jeans het gaat. De Asics Gel Lyte 3 kan het allemaal aan. Schroom verder ook niet om ‘m te dragen onder een rokje of shorts. Met deze schoen heb je ook daadwerkelijk iets aan de voeten. Hij is aanwezig, meer dan dat. Het ontwerp heeft met een oplopende zool naar de achterkant namelijk een geheim wapen. Deze sneaker laat de drager hierdoor altijd met de borst vooruit voor de dag komen. Een zomerse dag of een bijna ontluikende herfstdag.

Of toch die dag die er tussenin valt. De Asics Gel Lyte 3 vult die dag, met gemak.

Related Posts

Daily Cappuccino is dé Nederlandse lifestyle blog met een dagelijkse portie interessante, opmerkelijke en leuke berichten op het gebied van travel, food, gadgets, art & design, fashion, wheels, events en natuurlijk coffee.

Copyright @2023 Daily Cappuccino

Deze website gebruikt cookies om je een betere ervaring te bieden. Mocht je het hier niet mee eens zijn, dan kun je deze cookies weigeren. Accepteer Lees meer

Privacy & Cookies Policy