Mii-time: tijd voor jezelf met de SEAT Mii - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Mii-time: tijd voor jezelf met de SEAT Mii

Ondanks dat we maar al te graag over snelle, grote en luxe bolides schrijven, houden we het dit keer wat dichter bij huis met een kek stadsbakkie: de SEAT Mii.

We zijn al op pad geweest met de SEAT Aronaen de SEAT Ateca , de (compacte) SUV-modellen uit de SEAT-familie. Hun kleine zusje, de SEAT Mii, doet echter niet onder aan deze familie-bakken: zij heeft enkel een andere doelgroep. De kleine 5-deurs stadsauto is perfect wanneer je in de stad woont of graag de stad opzoekt in de vorm van een citytrip. Klein maar fijn, makkelijk te parkeren en ondanks dat ‘ie compact is, past er toch genoeg in (een kofferbak van 251 liter!).

De Mii komt in verschillende smaken: Mii Style, Mii Style Intense, Mii Sport, Mii Sport Intense en Mii FR Intense. Voor ieder wat wils dus. Motorisch gezien kun je kiezen uit een 1.0 benzinemotor met 60 of 75 pk en een handbak of automaat met vijf versnellingen. De nieuwprijzen starten bij €13.150 voor een Mii Style met 60 pk en eindigen bij €15.950 voor een Mii FR Intense met 75 pk.

Een dagje naar het strand van Zandvoort, een dagje winkelen in de knusse straten van Haarlem of een citytrip naar Antwerpen: met vijf deuren maak je het jezelf een stuk gemakkelijker maar hoef je verder niet in te leveren op looks.Onze go to stadsauto.

Er zijn voldoende SEAT occasions, dus er zit vast een SEAT naar jouw smaak tussen!

Lees ook:  Wat je moet weten als je een tweedehands auto gaat importeren

0 comments on “Mii-time: tijd voor jezelf met de SEAT Mii

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *