5 x in deze hotels wil jij wel wakker worden

by Redactie

1) Paradiso Ibiza Art Hotel – Ibiza

Ben jij wel te porren voor een ontspannen vakantie in een arty jaren ’70 omgeving? Dan zit je in dit hotel goed. Alsof je zo de jaren zeventig binnen komt wandelen (of een Wes Anderson film). Denk veel roze, maar vooral ook veel kunst. Ook kan je zelf ‘deelnemen’ in een kunstproject en slapen in een kamer met glazen wanden, oftewel waar iedereen je kan zien.

5 x in deze hotels wil jij wel wakker worden - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Foto via website Paradiso Art Hotel Ibiza

2) Fynbos hotel – Zuid-Afrika

Een bijzonder pop-up hotel in Kaapstad, waar je het ultieme ‘slapen op natuur’ kan ervaren. Zo is het bed handgemaakt met 100% natuurlijke materialen, waaronder een lattenbodem van Eucalypts. Het matras bestaat uit lagen kokosvezel en zeewier om vochtigheid te reguleren en ook je ademhaling te stimuleren. Er is slechts één kamer voor twee personen en reservering en beschikbaarheid is op aanvraag.

3) Guntû – Japan

Een prachtig en luxe drijvend hotel in Japan. De minimalistische Japanse architectuur is gecombineerd met heel veel houtwerk, wat een bijzonder, sereen gevoel geeft aan het hotel. Alle kamers (19 in totaal) hebben zeezicht en een terras. Hoewel eten inclusief is, is een nacht niet bepaald goedkoop: bedragen starten bij €3145,- voor een tweepersoonskamer.

4) Hotel Minho – Portugal

Op zo’n vijf kwartier boven Porto ligt Hotel Minho, een design hotel waar je kan genieten van de rust, natuur en natuurlijk het prachtige hotel. Naast de ‘standaard kamers’ zijn er ook 5 thema-suites. Deze suites zijn vernoemd naar verschillende kunstenaars, waarvan de stijl ook is doorvertaald naar de kamer. Zo is er de Vincent van Gogh suite en de Diego Velázque suite.

5 x in deze hotels wil jij wel wakker worden - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Foto via website Hotel Minho

5) Mistique Hotel – Griekenland

Griekenland op zijn mooist, dat kan je met recht zeggen als je in dit hotel verblijft. Gelegen op het beroemde Santorini, en herkenbaar door de Cycladische architectuur is het meer dan prima toeven in Mistique Hotel. Een Instagrammable plek met een dikke vette hoofdletter I.

Lees ook:  Viva Italia... waarom Italië zo'n perfecte reisbestemming is

Foto header via Facebook-pagina Mistique Hotel

Related Posts

Daily Cappuccino is dé Nederlandse lifestyle blog met een dagelijkse portie interessante, opmerkelijke en leuke berichten op het gebied van travel, food, gadgets, art & design, fashion, wheels, events en natuurlijk coffee.

Copyright @2023 Daily Cappuccino

Deze website gebruikt cookies om je een betere ervaring te bieden. Mocht je het hier niet mee eens zijn, dan kun je deze cookies weigeren. Accepteer Lees meer

Privacy & Cookies Policy