4 x things to do in Amsterdam deze zomer

by Jill Buitenhuis

Vakantie betekent lekker uitrusten, maar ook leuke dingen doen en quality time hebben met vrienden of familie. De vraag die we stellen wanneer we een dagje vrij hebben: wat gaan we doen? Gelukkig zijn er heel veel leuke uitjes, waar je misschien nog niet aan gedacht hebt. Wij hebben een lijstje gemaakt met de leukste en origineelste dagjes weg voor deze zomer in Amsterdam. Veel plezier alvast!

Powerzone

Mini-golfen op een heel andere level! Bij Powerzone Amsterdam kun je namelijk glow in the dark mini-golfen. Als je al van mini-golfen houdt, zal je versteld staan van deze midgetgolfbaan. Door de glow in the dark elementen wordt het spelen een nog grotere uitdaging. Door het licht krijgen alle elementen op de baan een 3D-effect. De regels blijven hetzelfde, de belevenis wordt veel leuker en spannender! Een uitje voor het hele gezin, of gezellig met vriendinnen. Na een potje glow in the dark midgetgolf kun je een hapje eten bij het barbecuerestaurant.

Plastic vissen

Dit uitje is een totaal ander uitje dan dat je waarschijnlijk gewend bent. Je kunt er nu voor kiezen om met een groep van minimaal acht personen de Amsterdamse grachten plasticvrij te maken. Je hebt niet alleen een gezellige dag met vrienden en/of vriendinnen, ook help jij onze hoofdstad. Het leukste duurzame uitje van Nederland!

Vogel voor een dag

Droom jij er ook weleens van om voor een dagje een vogel te zijn? Dit is je moment! Bij THIS IS HOLLAND kun je voor een dag in de huid van een vogel kruipen. Door de vloeiende bewegingen die de stoel maakt, sla je je vleugels letterlijk uit. Ook maak je alle weersomstandigheden mee die een vogel moet doorstaan. Harde wind door je haren, storm, maar gelukkig kun je ook genieten van het mooie weer.

Lees ook:  Weekend tip: de Affordable Art Fair Amsterdam

Op z’n Hollands

Waar we eigenlijk niet aan denken, maar wat toch erg leuk kan zijn: fietsen. We fietsen iedere dag naar ons werk of om de boodschappen te halen. Wanneer we in een andere omgeving zijn denken we er niet aan om een fiets te huren. We slenteren door de stad en zien vaak de highlights die we al eerder hebben gezien. Door een fiets te huren kom je op plekken die je nog niet eerder hebt gezien. Fiets langs de mooie grachten van Amsterdam of neem een kijkje bij de 9 straatjes. Een dagje toerist in eigen land! Klinkt leuk toch? Als je maar wel netjes op de fietspaden blijft fietsen…

Foto header via iStock, credits: ake1150sb

Related Posts

Daily Cappuccino is dé Nederlandse lifestyle blog met een dagelijkse portie interessante, opmerkelijke en leuke berichten op het gebied van travel, food, gadgets, art & design, fashion, wheels, events en natuurlijk coffee.

Copyright @2023 Daily Cappuccino

Deze website gebruikt cookies om je een betere ervaring te bieden. Mocht je het hier niet mee eens zijn, dan kun je deze cookies weigeren. Accepteer Lees meer

Privacy & Cookies Policy