Tour d'Amour: fiets aids de wereld uit - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Tour d’Amour: fiets aids de wereld uit

Wat is er nu romantischer en Hollandser dan op een zwoele zomeravond met z’n tweeën op één fiets door Amsterdam te toeren? Zet je collega, je liefje of huisdier voor- of achterop, trek je meest flamboyante outfit aan, geef je stalen ros alle kleuren van de regenboog, verras iedereen met jouw creatieve geest en fietsen maar! Uit liefde voor alle liefdes, organiseert het Aidsfonds op donderdag 26 juli namelijk vanaf 18.30 uur in het Vondelpark de Tour d’Amour. Doel is plezier maken, maar vooral ook om geld in te zamelen voor lokale hulpverleners in Zimbabwe. Met de opbrengsten kunnen fietsen worden gekocht waarmee de hulpverleners in afgelegen dorpen kunnen komen om kinderen en zwangere vrouwen te testen op hiv, zodat zij medicijnen en zorg krijgen om in leven te blijven.

Tour d'Amour: fiets aids de wereld uit - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Meedoen?

Deelnamegeld is 20 euro per fiets(koppel). Onderweg heb je verschillende pitstops waar je je fiets kan pimpen, door de bikewash kan of een sapje kan drinken om bij te tanken. Ook ontvang je een goodiebag die dankzij sponsors o.a. is gevuld met een zadelhoes en t-shirt.

Spring dus aanstaande donderdag 26 juli op je fiets en fiets vanaf 18.30 Aids de wereld uit!

Lees ook:  Pannenkoek avonturen op de Avond van de Pannenkoek

0 comments on “Tour d’Amour: fiets aids de wereld uit

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *