Slapen als een roos op een Simba matras? Wij deden de test!

by Dirje van Laar

Slapen, noodzakelijk voor iedereen! Voor de één wat korter dan de ander vanwege een keur aan mogelijkheden (kinderen die je wakker maken, een poes die onder je deken kruipt of juist een korte nacht na een avondje doorhalen). Lekker liggen willen we in ieder geval allemaal, maar waar moet een matras nou aan voldoen om voor een optimale nachtrust te zorgen. Wij testten voor jou het Simba Hybrid matras. Bestellen doe je online en het matras wordt lekker makkelijk thuisbezorgd, je hoeft er je (oude) bed dus niet voor uit te komen.

Slapen als een roos op een Simba matras? Wij testten het! - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Houd er wel rekening mee dat het matras in een doos geleverd wordt en dus tijd nodig heeft (3 – 48 uur) om tot het juiste volume te komen. Ook zorgt het plastic waar deze in zit voor een vrij sterke geur. Heb je een weekje/weekendje weg gepland, dan zou ik ervoor zorgen dat je matras vlak hiervoor geleverd wordt zodat deze niet meer aanwezig is als je terug bent en jij heerlijk kunt gaan relaxen op je matras!

5 lagen

Het matras bestaat uit vijf luxueuze lagen die zich volledig naar je lichaam vormen, de verwachtingen waren dus hoog gespannen. Het matras slaapt heerlijk, ondanks dat ik in het begin wel even moest wennen aan een andere hardheid. Een bijkomend voordeel is dat je weinig merkt van slaapbewegingen van je partner in bed. Een optimale keuze dus voor een lange, rustige nacht.

Kindermatras

Heb je kids dan kun je voor hen ook meteen het Simba Hybrid kindermatras bestellen. Bij zowel het baby- als peutermatras is nagedacht over de luchtcirculatie zodat ze het niet te koud of te warm hebben en ook zijn beiden hypoallergeen. Niet onbelangrijk, de matrashoes kan ervan af gehaald worden zodat je deze ook kunt wassen (geldt overigens ook voor de ‘volwassen’ matrassen).

Lees ook:  Dé badkamertrends voor 2019

Slapen als een roos op een Simba matras? Wij testten het! - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

High tech snufjes

Ben jij van de high-tech en leuke snufjes dan moet je zeker ook eens kijken naar de verstelbare bed bodem van Simba. Naast een ingebouwde usb-poort en led verlichting onder je bed kun je ook nog eens gemasseerd worden…….ja echt je leest het goed, een massage door én in je eigen bed! De bed bodem beschikt over drie ergonomische slaapposities, waaronder de “Zero Gravity” instelling waarbij de voeten op hetzelfde niveau als het hart worden gebracht. Hiermee wordt een gevoel van gewichtloosheid gecreëerd waardoor je in een diepere slaap komt. Of slaap je naast een snurker, dan zorg je er gewoon voor dat zijn/haar matras 7 graden hoger ingesteld wordt, probleem opgelost. Na het lezen van al die staaltjes van techniek hoef je vervolgens nog maar aan één ding te denken; slapen!

Slapen als een roos op een Simba matras? Wij testten het! - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Foto header via iStock, credits: SARINYAPINNGAM

Related Posts

Daily Cappuccino is dé Nederlandse lifestyle blog met een dagelijkse portie interessante, opmerkelijke en leuke berichten op het gebied van travel, food, gadgets, art & design, fashion, wheels, events en natuurlijk coffee.

Copyright @2023 Daily Cappuccino

Deze website gebruikt cookies om je een betere ervaring te bieden. Mocht je het hier niet mee eens zijn, dan kun je deze cookies weigeren. Accepteer Lees meer

Privacy & Cookies Policy