Segway in Italiaanse snit

by Petrick de Koning

Segways, ik weet niet hoe jullie erover denken maar echt stijlvol vind ik ze niet. Natuurlijk is het een prima manier om snel van A naar B te komen in een drukke stad. Maar zoals gezegd, charmant zijn ze niet. Toen ik laatst in Lissabon was, werd mijn (voor)oordeel bevestigd door een groepje toeristen op deze tweewielers. Misschien dat de mensen van bel & bel uit Barcelona vanuit hun Vespa-stijl bureaustoel ook zo’n groepje voorbij zagen zoeven. Zij gingen in ieder geval aan de slag met het design en het resultaat mag er zijn: Z-scooter.

Het is inmiddels een beproefd concept: verfraai een object met een klassieke Vespa front, inclusief pronte koplamp, et voilà. Met de juiste spatborden oogt zo’n kale tweewieler meteen een stuk frisser. Zeker in combinatie met de herkenbare vintage Vespa-kleuren kun je je opeens veel stijlvoller door het verkeer bewegen. En dat alles nog elektrisch ook. Je moet alleen nog zelf het pruttelende Vespa geluidje maken…

z-scooter - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Beeld: belybel

Lees ook:  Een fashion smartphone

Related Posts

Daily Cappuccino is dé Nederlandse lifestyle blog met een dagelijkse portie interessante, opmerkelijke en leuke berichten op het gebied van travel, food, gadgets, art & design, fashion, wheels, events en natuurlijk coffee.

Copyright @2023 Daily Cappuccino

Deze website gebruikt cookies om je een betere ervaring te bieden. Mocht je het hier niet mee eens zijn, dan kun je deze cookies weigeren. Accepteer Lees meer

Privacy & Cookies Policy