Onverwoestbare stadsfiets - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Onverwoestbare stadsfiets

In de stad wil je snel van A naar B. Een stadsfiets is dan van oudsher een praktisch en beproefd vervoermiddel. Je stapt op en af voor de deur, zonder files of andere opstoppingen. Tenminste als je onderweg geen spijker of stukje glas tegenkomt. In dat geval heb je op zeker een lekke band en kun je te voet verder. Een ander euvel met je fiets is minder ingrijpend, maar ook zeer vervelend: je broek of rol wappert tegen je ketting en raakt besmeurd met vet. Als urban professional zit je daar natuurlijk helemaal niet op te wachten. De Britse fietsenmakers van Urbanized Bikes hebben nu de fiets ontwikkeld die een einde maakt aan al deze ongemakken.

Volledig hufter proof

De Urbanized is een strakke, onverwoestbare fiets met het uiterlijk van een ranke fixie. Stiekem is dit stadsmodel echter wel uitgerust met versnellingen. Het probleem met lekke banden is ondervangen door de fiets uit te rusten met massieve banden. Je hoeft dus niet meer ’s avonds met je Simsom-doosje aan de slag. De ketting is namelijk vervangen door een slimme riem, waardoor je wel lekker zoeft zonder de angst voor smeer op je kleding. De kleurstelling is perfect voor de stadse hipster of hippe stedeling. Een extra voordeel is dat het design, ondanks het ranke uiterlijk, tegen een stootje en een spat regen kan. Als je bedrijf of co-workingspace dus geen eigen fietsenstalling heeft, zet je ‘m gewoon vast aan een lantaarnpaal of hek. Omdat de Urbanized is uitgerust met hufter proof versnellingen en robuuste remmen, weet je zeker dat alles perfect blijft werken. Jij hoeft alleen te zorgen voor de aandrijving. (en een flinke portemonnee, want kwaliteit kost wat…)

Lees ook:  6 x fun (fast) facts over Ferrari

Beeld: Urbanized Bikes

0 comments on “Onverwoestbare stadsfiets

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *