Nieuw ‘shop till you drop’ fenomeen in Nederland: Prime Day

by Imke Walenberg

Je hebt vast wel eens gehoord van Black Friday, een groots koopjesfestijn in Amerika op de dag ná Thanksgiving. Het markeert het begin van de kerstinkoop-periode en (bijna) alles winkels adverteren die dag met aanbiedingen om bezoekers naar hun winkel te trekken. Ideaal om al je kerstcadeautjes in huis te halen. Inmiddels is dit concept ook al lichtelijk naar Nederland overgewaaid. En nu is er dan ook Prime Day… Prime what?

In het kort

Prime Day is een initiatief van een van de grootste webwinkels van de wereld, Amazon. Het is iets dat internationaal al wel bekend is, maar wat dit jaar voor het eerst naar Nederland en België gaat. En wel op 16 juli! Met de ledenservice Amazon Prime krijg je meer dan een miljoen producten tot je beschikking die binnen een dag gratis worden thuisbezorgd. Nog een miljoen producten worden binnen twee dagen geleverd. Met het abonnement krijg je ook de beschikking tot Amazon Prime Video, een concurrent van Netflix met series als Mr. Robot, The Grand Tour en American Gods. Daarnaast krijg je ook een betaald account bij gamestreamingdienst Twitch. Iets wat voor gamers interessant is. Tot slot krijg je ook nog eens gebruik maken van gratis opslag bij Amazon. Hier kun je foto’s en video’s van maximaal 5GB groot in opslaan. De opslagruimte is verder onbeperkt.

Hoe het werkt

Als Prime lid kan je tijdens Prime Day heel veel deals online shoppen bij Amazon.de. Van kleding, elektronica (tv’s, smart home-apparaten), speelgoed, interieur accessoires tot aan baby-spullen. In de 36 uur dat Prime Day duurt is de prijs van de deals de laagste in 365 dagen. Om het persoonlijk te trekken: ik ben een werkende moeder met een volle agenda. Mijn musthave essentials die ik graag tegen de laagste prijs zou willen scoren tijdens deze crazy summer sale zijn bijvoorbeeld:

Lees ook:  Dubai wordt dé vakantiebestemming van 2019

En dit is natuurlijk nog maar een kleine greep uit het grote aanbod!

Good to know

Om toegang te hebben tot Prime Day moet je lid zijn van Amazon Prime. Op Amazon.de kun je jezelf abonneren op een gratis proefmaand. Na die maand betaalt je 3,99 Euro per maand.

Foto header via iStock, credits: littlehenrabi

Related Posts

Daily Cappuccino is dé Nederlandse lifestyle blog met een dagelijkse portie interessante, opmerkelijke en leuke berichten op het gebied van travel, food, gadgets, art & design, fashion, wheels, events en natuurlijk coffee.

Copyright @2023 Daily Cappuccino

Deze website gebruikt cookies om je een betere ervaring te bieden. Mocht je het hier niet mee eens zijn, dan kun je deze cookies weigeren. Accepteer Lees meer

Privacy & Cookies Policy