Last minute een weekend weg, tips & tricks

by Redactie

Af en toe kunnen we allemaal wel een korte break gebruiken. De boel de boel laten, nieuwe energie op doen en ontspannen; Je doet het tijdens een last minute weekend weg. Voor je het weet sta je in wereldsteden als Parijs of Barcelona om de bezienswaardigheden te bewonderen. Maar ook in eigen land kun je prima een weekend op vakantie. Bijvoorbeeld naar een luxe hotel aan het strand of een bungalow op de Veluwe. Zet de wandelschoenen maar vast klaar.

Sightseeing in een wereldstad

Een goed glas wijn op tafel en een plank vol heerlijke kaasjes voor je neus. Een terrasje pakken tijdens het sightseeing in een wereldstad was nog nooit zo lekker. Klinkt als een hippe reclame toch? Het mooie is dat jij de hoofdrol kan spelen in die reclame als je bij reisorganisatie TUI kiest voor een Last Minute weekend weg. Voor je het weet sta je volgend weekend onder de Eiffeltoren in Parijs of op Las Ramblas in Barcelona. Ideaal voor wanneer je wel een break kunt gebruiken. Het maken van een stedentrip is dan ook de perfecte manier voor een korte vakantie. Wedden dat je tijdens het weekendje weg nieuwe inspiratie opdoet en er dinsdag weer helemaal tegenaan kunt gaan.

Actief doen in eigen land

Voorspellen ze voor het weekend mooi weer? Dan is het tijd om naar buiten te gaan. Uitwaaien in de frisse lucht of genieten van de zon is goed voor lichaam én geest. Bij TUI kun je vandaag nog een Last Minute weekend weg boeken en vrijdag al met de boot naar de Waddeneilanden varen. Of met eigen auto naar een bungalow op de Veluwe rijden. Je hoeft echt niet het hele weekend stil te zitten. Al kan dat natuurlijk wel op het Noordzeestrand van Noordwijk. Als je hier het weekend overnacht in een luxe hotel vermijd je de beruchte files die op warme zomerdagen ontstaan bij de kust. Overigens is zo’n weekend weg in eigen land ook ideaal voor de kids die onbeperkt kunnen spelen.

Lees ook:  Review Polar Vantage M hardloophorloge: compleet en comfortabel

Een romantisch weekend weg

Je partner verrassen met een Last Minute weekend weg doe je in een romantisch hotel. ’s Avonds samen bubbelen in de jacuzzi op de kamer of dineren bij kaarslicht. Bij TUI kan het allemaal in binnen- en buitenland. Wat dacht je van het Belgische Brugge waar je overnacht in een luxe hotel dat gevestigd is in een historisch monument. Begin de dag met een ontbijtje op het charmante tuinterras om vervolgens de verborgen binnenhofjes, vele kanalen en geplaveide straatjes te bewonderen. De bijnaam van Brugge is niet voor niks ‘Venetië van het Noorden’. Na een dag struinen door de stad is het in de jazzbar van het hotel goed toeven met een biertje en schaaltje Belgische chocolade.

Foto header via iStock, credits: champlifezy@gmail.com

Related Posts

Daily Cappuccino is dé Nederlandse lifestyle blog met een dagelijkse portie interessante, opmerkelijke en leuke berichten op het gebied van travel, food, gadgets, art & design, fashion, wheels, events en natuurlijk coffee.

Copyright @2023 Daily Cappuccino

Deze website gebruikt cookies om je een betere ervaring te bieden. Mocht je het hier niet mee eens zijn, dan kun je deze cookies weigeren. Accepteer Lees meer

Privacy & Cookies Policy