Flaneren over de boulevard deze zomer doe je zo!

by Redactie

Eén van de fijne dingen aan vakantie is dat je weer eens een keer elke avond kan uitpakken met je outfit. Met zonsondergang met je (vakantie)liefde over het strand wandelen, door prachtige historische stadjes slenteren op zoek naar een van de vele leuke restaurantjes of gewoon omdat je die zomerse outfits niet voor niets hebt gekocht en je bij de camping BBQ eenvoudigweg de blits wil maken. Het. Mag. Allemaal. Wil je het écht goed doen dan is de finishing touch zeker zo belangrijk. Wil jij flaneren over de boulevard en honderd punten scoren? Make sure dat je deze accessoires in huis hebt:

1) Tas bij de hand

In de zomer heb je natuurlijk veel minder essentials nodig dan normaal, maar een outfit zonder tas is toch een beetje als appeltaart zonder slagroom. Kaal… En je wilt toch je telefoon, zonnebrand-mini en liefst ook een flesje water kwijt. Kies daarom voor een stylish exemplaar, die prima matcht met meer dan één outfit en die tegen een stootje kan. Bijvoorbeeld een van de modellen Michael Kors tassen. Je kan zowel voor een crossbodytas kiezen, wat net wat sportiever staat, als voor een medium schoudertas. Wil je het echt klein houden, ga dan voor een van de eyecatching clutches van dit merk.

2) Je oren in de spotlights

Ook je oren verdienen het om gezien te worden. En dat is mooi, want oorbellen zijn weer helemaal terug van weggeweest. Ook de grotere exemplaren. Heb je een beetje durf? Kies dan voor twee verschillende oorbellen voor een a-symmetrische look. Mixt goed met de trendy boho-look.

Lees ook:  Op autovakantie in Nederland

3) Geef je ogen de kost

De avondzon kan ’s avonds nog verraderlijk fel zijn op je vakantieadres. Een zonnebril met een goede uv-filter én een fashionable look is dan ook een must. Daarnaast kan je je natuurlijk ook goed ‘verstoppen’ achter je zonnebril en ongegeneerd je ogen de kost geven.

4) Moois voor aan je pols

Eigenlijk moet tijd geen rol spelen tijdens je vakantie. Maar een stijlvol horloge kan een outfit wel helemaal afmaken. Kies een roségoud exemplaar; die benadrukt nog extra je gebruinde vakantiehuid. Dergelijke mooie polsklokjes zijn onder meer te koop via Brandfield.

5) Aan de ketting

Subtiele, verfijnde kettinkjes zijn het helemaal op dit moment. Het liefst 2 of 3 tegelijkertijd om je hals. Kies voor een symbool (bijvoorbeeld het teken van je sterrenbeeld) om het persoonlijk te maken.

Related Posts

Daily Cappuccino is dé Nederlandse lifestyle blog met een dagelijkse portie interessante, opmerkelijke en leuke berichten op het gebied van travel, food, gadgets, art & design, fashion, wheels, events en natuurlijk coffee.

Copyright @2023 Daily Cappuccino

Deze website gebruikt cookies om je een betere ervaring te bieden. Mocht je het hier niet mee eens zijn, dan kun je deze cookies weigeren. Accepteer Lees meer

Privacy & Cookies Policy