De tofste boeken om te lezen op het strand

by Jill Buitenhuis

Nu de vakantie is aangebroken hebben we eindelijk weer tijd om tot rust te komen en te ontspannen. Heerlijk relaxen aan het strand of aan het zwembad met een boek die je het liefst in een keer wil uitlezen. De perfecte invulling voor een zomerse dag. Misschien heb je nog een aantal boeken in de kast liggen, waar je nog niet aan toe bent gekomen. Inspiratie nodig? Dit zijn onze aanraders!

Stromboli – Saskia Noort

Schrijfster Saskia Noort is weer terug met een fijne roman. Sara Zomer besluit na de zoveelste uitbarsting om haar man te verlaten. Al snel komt Sara alleen te staan en wil niemand nog iets met haar te maken hebben. Om haar leven weer op de rit te krijgen boekt ze een retraite op het Italiaanse vulkaaneiland Stromboli. Wat een nieuwe start had moeten worden, zorgt ervoor dat er herinneringen uit het verleden naar boven komen, die ze liever verborgen had gehouden.

Atlas Obscura – Joshua Foer

Af en toe is het fijn om niet alleen maar tekst te lezen, maar ook te kijken naar inspirerende afbeeldingen. Dit boek zal ervoor zorgen dat je direct een enkeltje wil boeken naar de andere kant van de wereld.

Creative Flow – Jocelyn de Kwant

Een prachtig geïllustreerd mindful werkboek, dat je uitnodigt om elke dag iets kleins met volledige aandacht te doen. Een echte aanrader voor mensen die altijd druk zijn, non-stop bezig zijn met plannen en geen tijd hebben voor zichzelf. Laat je creatieve kant naar boven komen en geniet van al het moois dat de wereld je te bieden heeft.

Lees ook:  Alles wat je wilt weten over de nieuwe iPhone 14

De tofste boeken om te lezen op het strand - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Sexy, but tired. But sexy. – Jamie Li

Hoe kom je uiterst stijlvol je zwangerschap door en tik je gelakt & gewaxt die bevalling af? Als je ze eenmaal hebt, die kids, wat trek je aan? Hoe overleef je de gevreesde netwerkborrel en hoe houd je je relatie spicy? Vragen waar Jamie Li op een humoristische manier antwoord op geeft. Een heerlijk boek, waarin al je ‘awkward’ vragen beantwoord worden.

Gespleten – Karin Slaughter

Een spannende thriller, die je aandacht zal vasthouden tot de laatste pagina. Andrea Cooper kent haar moeder door en door. Maar wanneer het restaurant waar Andrea en Laura lunchen onder vuur wordt genomen en een gewone middag in een bloedbad veranderd, ziet Andrea een heel andere kant van haar. De koelbloedigheid waarmee Laura de schutter overmeestert en doodt, verbijstert Andrea. Dan blijkt dat Laura zich al dertig jaar schuilhoudt onder een andere naam en dat alles wat ze over haar verleden heeft verteld gelogen is.

Tip: is je koffer te zwaar en passen er geen boeken meer bij? Storytel heeft een brede keuze aan luisterboeken. Oortjes in, ogen dicht en luisteren maar.

Foto header via iStock, credits: Mike_Sheridan

Related Posts

Daily Cappuccino is dé Nederlandse lifestyle blog met een dagelijkse portie interessante, opmerkelijke en leuke berichten op het gebied van travel, food, gadgets, art & design, fashion, wheels, events en natuurlijk coffee.

Copyright @2023 Daily Cappuccino

Deze website gebruikt cookies om je een betere ervaring te bieden. Mocht je het hier niet mee eens zijn, dan kun je deze cookies weigeren. Accepteer Lees meer

Privacy & Cookies Policy