7 x hotspots in het zand - Strandtent editie 2018 - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

7 x hotspots in het zand

Het is op en top zomer op het moment, daarom leek het ons wel weer tijd voor een lijstje met hotspots; de strandtent editie welteverstaan! Met 7 hotspots in het zand:

1. Heartbreak Hotel (Terschelling)

We beginnen helemaal bovenin het land op het prachtige Terschelling waar je het Heartbreak Hotel kunt vinden. Met een fifties menu kaart met prachtige, smaakvolle burgers en milkshakes en een fifties interieur kijk je hier je ogen/smaakpapillen uit!

2. Woodstock ’69 (Bloemendaal aan Zee)

Misschien wel de populairste strandtent van het hele strand in Bloemendaal aan Zee; en niet voor niets. Hier vind je de ultieme hippie vibe met live muziek, kampvuurtjes, lekker eten, heerlijke drankjes en een uitgebreide lounge waar je met je voeten in het zand zit.

3. Hippie Fish (Zandvoort)

Je raadt het al: hier kun je echt heerlijke visgerechten vinden, uiteraard bereid met mega verse vis. Maar ook het interieur draagt zeker bij aan de aantrekkingskracht van deze hotspot op het strand: licht, fris en knus.

4. Pllek (Amsterdam)

Massaal trekt Nederland bij temperaturen van 25 graden en hoger naar het strand. Zandvoort, Bloemendaal en Scheveningen zijn allemaal zeer geliefd maar vereisen voor de meeste van ons een ritje met het ov of de auto. Gelukkig zijn er ook strandtenten in de stad te vinden, namelijk op stadstranden! In Amsterdam vind je één van de leukste: Pllek. Niet alleen steek je hier je voeten in het zand maar je kunt als het echt te heet wordt ook een duik nemen in het IJ.

Lees ook:  Overnachten in de kleur van het jaar

5. Key West Beachhouse (Utrecht)

Ook in Utrecht vind je zo’n stadstrandtentje: Key West Beachhouse. Naast zand en water heeft deze hotspot een lounge restaurant waar voor elk tijdstip op de dag een menukaart te vinden is.

6. Witsand (Noordwijk)

Weggezakt in de kussens en met je voeten in het zand: voor het ultieme Ibiza gevoel zit je bij Witsand helemaal goed.

7. The Fat Mermaid (Scheveningen)

Hulp bij het vinden van een zomerse hotspot om af te koelen heb je in Scheveningen waarschijnlijk niet nodig. Maar als we toch één tip mogen geven; neem dan een kijkje bij The Fat Mermaid (alleen de naam al is super tof).

Illustratie header via iStock, credits: vip2807

0 comments on “7 x hotspots in het zand

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *