Zo steel jij de show op het strand deze zomer

by Redactie

Je hebt je lijf beachready gestoomd de afgelopen maanden en bent top-fit, nu is het tijd voor het leuke gedeelte: het uitkiezen van je beachwear! Maar wat zijn de trends voor dit strandseizoen? Waar voel jij je het prettigst in? Hoe krijg je voor elkaar dat je een stralende en zekere verschijning aan het zwembad of op het strand bent? Onze tips op een rij:

1) Sporty

Een fijne trend als je fan bent van strandactiviteiten. Beachtennis, suppen, frisbeeën…. Met deze sporty bustier bikini’s weet je dat alles goed op zijn plek blijft zitten. Wel zo prettig tijdens een fanatiek potje beachvolleybal.

2) Mix ’n Match

Vind je het broekje van je bikini eigenlijk niet zo leuk? Geen probleem, want met de zogenaamde Mixkini’s kan je alles met elkaar mixen, net zo lang totdat je jouw top-combi hebt gevonden. Ook handig is dat wanneer je heupen bijvoorbeeld wat breder zijn en je misschien van boven maat M hebt, maar van onder maat L, dat geen probleem vormt.

3) High waisted broekjes

Deze trend komt zo overwaaien uit de jaren ’50. Je moet het durven, want een high waisted broekje accentueert je bilpartij nog wat extra. Daar staat tegenover dat het een eventueel buikje juist verbergt!

4) Grafisch

Het zijn vooral streepjes die in deze trend de boventoon voeren. Kleine strepen, grote strepen, verticaal en horizontaal. Je ziet het allemaal. Streepjes op zowel je top als op je broekje too much? Sluit je dan weer aan bij de Mix ’n Match trend en kies als ‘bottom’ bijvoorbeeld voor één kleur zonder print.

Lees ook:  Konden Superstars nog cooler? Check de 50 kleuren van Pharrell

5) Polkadots

Ook hier weer een throwback naar de jaren ’50. Deze retro-stijl trend, doet het goed op elk figuur. Je voelt je haast Brigitte Bardot wanneer je op het strand loopt te flaneren…

6) Ruffles

Heb je kleine borsten en wil je ze wat groter doen lijken? Dan zijn ruffles een uitkomst. Zowel mooi op het decolleté van een mooi badpak als bikini. Je beachlook krijgt een heuse Brasilian flavour met deze ruffle trend!

Foto header via iStock, credits: CentralITAlliance

Related Posts

Daily Cappuccino is dé Nederlandse lifestyle blog met een dagelijkse portie interessante, opmerkelijke en leuke berichten op het gebied van travel, food, gadgets, art & design, fashion, wheels, events en natuurlijk coffee.

Copyright @2023 Daily Cappuccino

Deze website gebruikt cookies om je een betere ervaring te bieden. Mocht je het hier niet mee eens zijn, dan kun je deze cookies weigeren. Accepteer Lees meer

Privacy & Cookies Policy