Zo steel jij de show op het strand deze zomer - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Zo steel jij de show op het strand deze zomer

Je hebt je lijf beachready gestoomd de afgelopen maanden en bent top-fit, nu is het tijd voor het leuke gedeelte: het uitkiezen van je beachwear! Maar wat zijn de trends voor dit strandseizoen? Waar voel jij je het prettigst in? Hoe krijg je voor elkaar dat je een stralende en zekere verschijning aan het zwembad of op het strand bent? Onze tips op een rij:

1) Sporty

Een fijne trend als je fan bent van strandactiviteiten. Beachtennis, suppen, frisbeeën…. Met deze sporty bustier bikini’s weet je dat alles goed op zijn plek blijft zitten. Wel zo prettig tijdens een fanatiek potje beachvolleybal.

2) Mix ’n Match

Vind je het broekje van je bikini eigenlijk niet zo leuk? Geen probleem, want met de zogenaamde Mixkini’s kan je alles met elkaar mixen, net zo lang totdat je jouw top-combi hebt gevonden. Ook handig is dat wanneer je heupen bijvoorbeeld wat breder zijn en je misschien van boven maat M hebt, maar van onder maat L, dat geen probleem vormt.

3) High waisted broekjes

Deze trend komt zo overwaaien uit de jaren ’50. Je moet het durven, want een high waisted broekje accentueert je bilpartij nog wat extra. Daar staat tegenover dat het een eventueel buikje juist verbergt!

4) Grafisch

Het zijn vooral streepjes die in deze trend de boventoon voeren. Kleine strepen, grote strepen, verticaal en horizontaal. Je ziet het allemaal. Streepjes op zowel je top als op je broekje too much? Sluit je dan weer aan bij de Mix ’n Match trend en kies als ‘bottom’ bijvoorbeeld voor één kleur zonder print.

Lees ook:  'Swimfluencers' en dé zwemkleding trends van 2019

5) Polkadots

Ook hier weer een throwback naar de jaren ’50. Deze retro-stijl trend, doet het goed op elk figuur. Je voelt je haast Brigitte Bardot wanneer je op het strand loopt te flaneren…

6) Ruffles

Heb je kleine borsten en wil je ze wat groter doen lijken? Dan zijn ruffles een uitkomst. Zowel mooi op het decolleté van een mooi badpak als bikini. Je beachlook krijgt een heuse Brasilian flavour met deze ruffle trend!

Foto header via iStock, credits: CentralITAlliance

0 comments on “Zo steel jij de show op het strand deze zomer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *