Zo scheer je jezelf perfect de zomer door

by Redactie

Geen gezicht en scheerritueel is hetzelfde, iedereen heeft wel een eigen manier die hij fijn vindt. Mensen blijven dan ook vaak jarenlang trouw aan hun vaste scheerproducten. Iets wat prima is op zich, maar wellicht zijn er wel producten die juist veel beter werken voor jouw baardgroei. Om die reden introduceerde Wilkinson onlangs een scheersysteem dat zichzelf aan de contouren en bewegingen van elke afzonderlijke gebruiker aanpast. Daarnaast bevatten de mesjes gelcartridges met kruidenextracten die voor extra comfort tijdens en na het scheren zorgen. Sounds good! Let’s try it…

Zo scheer je jezelf perfect de zomer door - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Maar hoe werkt dat dan?

Een scheersysteem dat zich aanpast aan de gebruiker? Wat moeten we ons daar bij voorstellen? Welnu, in het handvat van de Wilkinson Sword Hydro 5 Sense zit een mechanisme dat reageert op verschillende drukniveaus tijdens een scheerbeurt, en daar reageren de mesjes dan weer op. Neemt de druk af, dan verandert het scheersysteem weer terug naar de oorspronkelijke staat. Omdat huidirritatie één van de grootste klachten is van mannen bij het scheren (met name rondom de kaaklijn), is dit een erg fijne oplossing. De mesjes zorgen namelijk automatisch voor een zachter contact met de huid waar nodig.

Zo scheer je jezelf perfect de zomer door - Daily Cappuccino - Lifestyle BlogZo scheer je jezelf perfect de zomer door - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Gezonde uitstraling

Ik kan me nog herinneren van vroeger dat mijn vader maandelijks wel met een pleister ergens op zijn gezicht geplakt rondliep, omdat het mesje of te bot was geweest of inderdaad niet flexibel genoeg was. Omdat voorkomen beter is dan genezen, en voor de ijdele man onder ons, is dit nieuwe systeem van Wilkinson dan ook zeker top. Blij werden we daarnaast van de kruidenextracten, die zijn verwerkt in de mesjes en speciaal zijn samengesteld voor de gevoelige huid. Met het warme weer in deze tijd is een geïrriteerde, vale huid extra vervelend. Een frisse en gladde, gezonde uitstraling is wat we willen, al is het 30 graden buiten. En jazeker, met de Wilkinson Sword Hydro 5 Sense zit je dan zeker goed. Goed cadeau-idee voor Vaderdag zeggen wij!*

Lees ook:  De voordelen van een gezonde levensstijl voor je huid

* Wilkinson Sword Hydro 5 Sense apparaat incl. 1 Comfort mesje kost € 9,99 en de Hydro 5 Sense Comfort navulling met 4 mesjes kost € 16,99. Te koop via drogisterijen.

Foto header via iStock, credits: Gutzemberg

Related Posts

Daily Cappuccino is dé Nederlandse lifestyle blog met een dagelijkse portie interessante, opmerkelijke en leuke berichten op het gebied van travel, food, gadgets, art & design, fashion, wheels, events en natuurlijk coffee.

Copyright @2023 Daily Cappuccino

Deze website gebruikt cookies om je een betere ervaring te bieden. Mocht je het hier niet mee eens zijn, dan kun je deze cookies weigeren. Accepteer Lees meer

Privacy & Cookies Policy