Zo creëer je je ideale thuiskantoor

by Redactie

Thuiswerken is helemaal van nu. Of het nu voor je baas is, waar je flexibel je tijd voor mag indelen, of voor jezelf. Een thuiskantoor is dé perfecte plek om te werken. Maar wel alleen als het ook een goed ingerichte werkplek is. Want niets vervelender dan tijdens het werken afgeleid/verleid te worden door huishoudelijke taken of überhaupt een weinig inspirerende omgeving. Tips hoe je jouw ideale thuiskantoor kan creëren:

1) Plek in huis

Bedenk goed voor jezelf wat de fijnste plek in jouw huis om te werken. Heb je een extra kamer, die je kan transformeren tot werkkamer, dan kan dat een optie zijn. Maar misschien werkt de keukentafel die je overdag gebruikt als kantoortafel wel ideaal voor jou. Als je wat kleiner woont, is dat sowieso vaak dé oplossing. Zorg er in ieder geval voor dat je een plek kiest die bevorderlijk werkt op je werktempo. En dat het een plek is met genoeg daglicht, dat werkt wel zo stimulerend.

2) Apparatuur

Niets vervelender dan een haperende internetverbinding of printer. Investeer dan ook in goed werkende apparatuur met up-to-date software. Dat hoeft niet duur te zijn. Zo kan je via Goedkoopprinten.nl betaalbare print-opties vinden. Is je smartphone daarnaast ook helemaal in orde? Het is (natuurlijk) belangrijk om goed bereikbaar te zijn vanuit je thuiskantoor.

3) Aankleding

Maak van je werkplek iets leuks, schaf een mooie ladekast aan waar je al je werkspullen in op kan bergen. Zorg voor genoeg planten in de buurt (voor de nodige extra zuurstof) en koop ook een stoel waarin je lekker en ergonomisch in kan zitten. Niets slechter dan in een verkeerde houding de hele dag achter je computer door te brengen…

Lees ook:  Unieke goede voornemens waar jij je wél aan kunt houden

Foto header via iStock, credits: UberImages

Related Posts

Daily Cappuccino is dé Nederlandse lifestyle blog met een dagelijkse portie interessante, opmerkelijke en leuke berichten op het gebied van travel, food, gadgets, art & design, fashion, wheels, events en natuurlijk coffee.

Copyright @2023 Daily Cappuccino

Deze website gebruikt cookies om je een betere ervaring te bieden. Mocht je het hier niet mee eens zijn, dan kun je deze cookies weigeren. Accepteer Lees meer

Privacy & Cookies Policy