Musthaves voor de man deze zomer - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Musthaves voor de man deze zomer

Vaak lezen we artikelen over musthave items voor vrouwen. Toch zijn er ook een aantal musthaves die absoluut een plaatsje verdienen in de garderobe van de mannen. De zomer is officieel begonnen en dat betekent dat het hoog tijd wordt om al deze musthaves in te slaan! Grijp je kans mannen en zorg ervoor dat jij er stijlvol uitziet deze zomer. All eyes on you!

Back to the ’70s

Yes! Ook bij de mannen zien we de jaren ’70 stijl terugkomen in de kleding. Vooral op gebied van kleurencombinaties is weer alles mogelijk. We zien vooral primaire kleuren als knalrood en felblauw op de catwalk. Colour blocken maar!

Bomb it

Een item waardoor alle vrouwen voor je gaan vallen: DE bomberjas. Deze jas zorgt ervoor dat jouw look stoer is en je er vooral heel mannelijk uitziet. Deze bomberjacks voor heren zijn dus zeker een musthave. Met een zwarte of grijze bomber zit je altijd goed, maar je kunt ook een keertje gek doen en gaan voor een rode of gele bomberjacket.

Prints

Met een goede, opvallende print zit je altijd goed. Een vrolijk t-shirt met een printje zorgt ervoor dat je outfit meteen een boost krijgt. Ook kun je er deze zomer voor kiezen om eens een zwembroek te nemen met een print. The happier, the better. Kleine tip als je voor een printje kiest: overleg eerst even met de vrouw welke kleur zij draagt. Wanneer jullie allebei een print dragen is er een kans dat jullie kleding niet matcht, maar vloekt. Dat willen we natuurlijk voorkomen.

Lees ook:  Fashionable op de fiets met deze fietskleding

Ripped jeans

Een goede jeans maakt de man, toch? Kies deze zomer voor een gescheurde spijkerbroek. Je kunt een oude spijkerbroek die nog steeds lekker zit ook zelf stylen. Knip er een paar gaten in, voor een stoere look. Je outfit zal er meteen spannend uitzien.

Foto header via iStock, credits: Guasor

0 comments on “Musthaves voor de man deze zomer

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *